סלט עוף בקיץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם נתחי אננס, סוכר, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חתיכות אננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-40 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עוף Orzo וטיפים בריאים סלט קיץ מהולי קלג, סלט עוף קיץ, ו סלט עוף קיץ.
הוראות
1
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את העוף, תפוזים, אננס ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלח דק, לשולי הכוסות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
2
להקציף יחד את המיונז, שמיר עשב וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמיר
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים לתערובת העוף, משליכים היטב ומקררים בלילה כדי שטעמים יתערבבו.