סלט קיסר
מתכונים דומים: סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את אנשובי לתוך בלנדר או מעבד מזון. לזרוק חרדל דיז ' ון, חומץ, ווסטרשייר, שום ומיץ לימון. Pulse המעבד או להתמזג במהירות נמוכה במשך כמה שניות. לגרד את הצדדים.
עם מעבד מזון או בלנדר על, לטפטף את שמן הזית לתערובת בזרם קטן. לגרד את הצדדים.
מוסיף את הפרמזן, מלח וטחינה נדיבה של פלפל שחור. Pulse כל הדבר יחד ולערבב עד משולב היטב. מקררים את הרוטב במשך כמה שעות (זה רק משתפר!) לפני השימוש בו על הסלט.
עבור קרוטונים: פורסים את הלחם לפרוסות עבות וחותכים אותם לקוביות 1 אינץ'. לזרוק אותם על תבנית אפייה.
מחממים את שמן הזית בסיר קטן או במחבת על אש נמוכה.
קראש-אבל לא לקצוץ-השום ולהוסיף אותם לשמן. השתמש בכפית כדי להזיז את השום סביב במחבת. לאחר 3 עד 5 דקות, לכבות את החום ולהסיר את השום מהמחבת.
לאט לאט לטפטף את שמן הזית על קוביות הלחם.
מערבבים יחד עם הידיים, ואז מפזרים קלות עם מלח. לזרוק ולבשל במחבת עד חום זהוב פריך. (
להוסיף קצת חמאה עבור טעם יותר!)
לסלט: לשטוף ולייבש את הלבבות של חסה רומיין. תשאיר אותם שלמים. השתמש מקלף ירקות לגלח פרוסות גדולות, דקות של פרמזן.
טפטוף על מחצית ההלבשה מעל החלק העליון של הלבבות. לזרוק קומץ טוב של שבבי פרמזן. תן לו זריקה ראשונית טובה, רק כדי שתוכל להעריך כמה עוד רוטב אתה צריך.
מוסיפים עוד רוטב ופרמזן לפי הטעם.
הוסף את קרוטונים מקורר. זרוק בעדינות.