סלט שרימפס ותפוחי אדמה חם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקטרי יש 426 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם שמן זית, שרימפס, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הציון הזה מוצק. נסו סלט שרימפס חם, סלט שרימפס חם, ו סלט שרימפס ואסקרול חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.זורקים את תפוחי האדמה והפלפל עם 1 כף שמן זית, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם בתבנית אפייה רדודה. צולים 15 דקות. בינתיים זורקים בקערה בינונית את השרימפס עם השום, האורגנו, הפפריקה, 1 כף שמן זית, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מוסיפים את השרימפס לתבנית האפייה. צולים, מערבבים פעם אחת, עד שהשרימפס פשוט מבושלים ותפוחי האדמה מזהיבים, 12 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
זורקים את הרדיצ ' יו והרומיין בקערת הגשה עם מיץ הלימון, 3 כפות שמן הזית הנותרות, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רדיקיו.
רומיין
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מוסיפים את השרימפס והירקות החמים וזורקים לשילוב. למעלה עם הפטה.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספסוף פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גרי
ערפל בשעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים המצמררות מוסיפים ליין עדין אך טעים. זה פינו גריס יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב, מבושם פירות החושףשכבות של מנגו, תה יסמין, קינמון, מלון. אגוז קלוי חלק וקל ודבש מאזנים את הפירות, ומפנים את מקומם לגימור פריך ומתמשך מלא דשא ואפרסקים חתוכים טריים.