סלט תפוחי אדמה מקורר עם פטה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו חומץ יין, פלפל, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה מקורר עם פטה, סלט תפוחי אדמה מקורר, ו סלט תפוחי אדמה מקורר (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא תפוחי אדמה ומים כדי לכסות לרתיחה. מבשלים 25 עד 30 דקות או רק עד רך; לנקז מגניב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
חותכים תפוחי אדמה לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
להקציף יחד חומץ, שמן, שמיר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
שמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים מעל תפוחי אדמה חמים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
מערבבים פלפל קצוץ, מלפפון, בצל ירוק; מוסיפים גבינה, וזורקים לשלב. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.