קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סלמון בגריל עם עשבי תיבול וחמאת לימון מאייר

סלמון בגריל עם עשבי תיבול וחמאת לימון מאייר
סלמון בגריל עם עשב ומאיר לימון מתחם חמאה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 34 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 571 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.48 דולר למנה. לכו לחנות והרימו חמאה, גרידת לימון, טימין ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו סלמון בגריל עם חמאת תרכובת לימון-פלפל, סלמון בגריל עם רוטב חמאת לימון-עשב, ו הליבוט בגריל עם סלט עשבי תיבול וסלסת זית ירוקה לימון מאייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו את החמאה, הגרידה, עשבי התיבול והשום.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מערבבים עד שהכל מעורבב היטב. מתבלים, לפי הטעם, במלח. אם משתמשים מיד, שמרו על החמאה בטמפרטורת החדר. אם מכינים קדימה, שמרו במקרר והביאו לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחממים גריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מוציאים את הסלמון מהמקרר ומניחים לטמפרטורת החדר. מתבלים במלח ומצפים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מברישים ומשמנים את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מניחים את הסלמון, עם העור כלפי מטה, על הגריל הנקי ומחומם מראש. לאחר 2 עד 3 דקות, סובב את הסלמון 90 מעלות ליצירת סימני גריל צולבים על עור הסלמון. מבשלים את הסלמון עוד 3 עד 4 דקות. כשהסלמון מתבשל הוא יהפוך מכתום שקוף לורוד אטום.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
הופכים את הסלמון ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. אם הסלמון מתחיל להישרף, או שהלהבות מתלקחות, העבירו את הדג לחלק קריר יותר של הגריל.*
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
מוציאים מהגריל ומעליהם את החמאה המורכבת בטמפרטורת החדר. החמאה צריכה לשמש כרוטב ולהמיס מעל ולצפות את הסלמון הצלוי.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
סלמון בגרילסלמון בגריל
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
איזה דג טעים!
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
* טיפ: זה כלל כללי לבשל דגים במשך 8 דקות לאינץ ' עובי. אני אוהב סלמון מבושל עד בינוני בערך, אז אני מבשל את שלי קצת פחות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לאפיס לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לפיס לונה שרדונה
לפיס לונה שרדונה
גרידת תפוז, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. בעל גוף מלא, רענן ומלא חיים, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור חמאה מלוח.