קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

סלמון בגריל פריך

סלמון בגריל פריך
סלמון בגריל פריך עור הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר גס, עור חתוך במרכז-על פילה סלמון, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {מהדורת מתנת עומס סוכר # 4} כמו קינוח. עם כפית ציון 93%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלמון פריך עם רוטב צ'ימיצ' ורי, עוף פריך עם תפוחי אדמה רוזמרין, ו תרנגול הודו צלוי עם עור פריך עם רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל גז או פחם לחום עקיף. אם משתמשים בגריל גז, סובבו את כל המבערים למכסה גבוה וסגור. כאשר הטמפרטורה בתוך הגריל מגיעה ל -400, הרם את המכסה וכבה את אחד המבערים, ויצר את אזור החום העקיף. אם משתמשים בגריל פחמים, הדליקו 50 עד 60 לבניות והניחו להישרף עד לכיסוי אפר בלבד, 20 עד 30 דקות. תל אותם בצד אחד, משאיר שטח מנוקה לבישול עקיף.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מקפלים שני 12 על 18 אינץ'. חתיכות נייר אלומיניום כבד בחצי רוחב ליצירת מלבנים. בעזרת קצה סכין קטנה יוצרים חורים במלבנים בערך 2 אינץ'. בנפרד ולהרחיב כל חור לגודל של אגורה. משמנים נייר כסף בשמן זית; מניחים על אש ישירה למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
בינתיים שוטפים ומייבשים פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
4
מברישים עורות בשמן זית ומניחים 2 פילה, עם העור כלפי מטה, על כל מלבן נייר כסף. מכסים את הגריל (אם משתמשים בפחם, פתחי אוורור פתוחים על המכסה) ומבשלים דגים עד שהעור חום בהיר וממש רוחש, 5 עד 6 דקות. החלק את נייר הכסף לחום עקיף, מכסה ומבשל עד שהכל מלבד 1/4 פנימה. מבושל, 3 עד 8 דקות. החלק את הדגים בחזרה על אש ישירה, מכסה ומבשלים עד שהדגים מבושלים (חתוכים לבדיקה) והעור משחים ופריך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מעבירים נייר כסף עם סלמון לתבנית אפייה, ומחליקים מרית עוגת אופסט או מרית דקה אחרת בין עור סלמון לסכל, משחררים דגים בעדינות רבה מנייר כסף. מתבלים במלח כשר גס וכמה טיפות מיץ לימון טרי.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס כשרמלח גס כשר
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. חנה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק וקש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגסים, עם קרמל,צמח, אננס. על החיך, תפוח פרוס טרי עם קרום פאי, קרמל, פאי אגסים, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.