קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

סלמון בקליפות תירס

סלמון בקליפות תירס
סלמון בקליפות תירס נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך מלח ופלפל, אורז, קרם פרש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון בגריל בקליפות תירס מתכון, BBQ ' d תירס Aztec בקליפות, ו תירס בגריל בקליפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחרוזת מטבח
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
3
בסיר בינוני, להביא את המים והאורז לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל, חשוף, במשך 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום ולנקז נוזל עודף, במידת הצורך.
5
מעבירים את האורז לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
ממיסים את החמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
8
מוסיפים את הפטריות. מכסים את המחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות לשחרר את המיצים שלהם, על 5 דקות. לחשוף את המחבת. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהמשיך לבשל עד הנוזל מתאדה, על 3 דקות. מערבבים את תערובת הפטריות לתוך האורז ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. פילה סלמון העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. עבודה בקבוצות, לשים 2 קליפות תירס לאורכו מולך עם הצד הרחב מולך, חופפים אחד את השני בצדדים הארוכים. לחלק את האורז לרבעים. שים 1/4 של האורז במרכז הקליפות. שים פילה סלמון 1 על גבי. מקפלים את הצדדים הארוכים ומסתיים על מילוי אורז וסלמון. לקשור עם חוט מטבח. המשיכו עם שאריות אורז, סלמון וקליפות תירס. מסדרים אותם על תבנית אפייה ואופים עד הסלמון מבושל לחלוטין, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קליפות תירסקליפות תירס
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מגישים עם רוטב שמיר.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
שמירשמיר
1
מערבבים את מיץ הצדפות ויין בסיר קטן כבד. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה עד מופחת 1/3 כוס, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני לטאטא את הקרמה. מבשלים עד מופחת 1 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
הסר מהחום, ואז מערבבים בשמיר וכוסברה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שמירשמיר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.