סלמון טריאקי עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון יפני טעים, אז תנו הזדמנות ל סלמון טריאקי עם פטריות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 314 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך רוטב טריאקי, שרי, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 דקות. מתכונים דומים: טריאקי סלמון בגריל עם אספרגוס מוקפץ ופטריות שיטאקה, טריאקי בקר ופטריות, ו טופו ופטריות טריאקי.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים כדי לפזר סוכר.
מחממים שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים פטריות, ומטגנים 4 דקות או עד למכרז.
מוסיפים 1/3 תערובת שרי כוס לפטריות. להפחית את החום, ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה. תערובת פטריות כפית לתוך קערה; להפריש.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה; להוסיף פילה. מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה מכל הצדדים.
מוסיפים פטריות ותערובת שרי הנותרים למחבת; מבשלים 2 דקות.
להעביר פילה למגש, העליון עם רוטב ופטריות.
מגישים עם: כתום זנגביל סוכר מצליפה