קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות98
מגזין

סלמון פריך עם ריזוטו ועגבניות צלויות איטיות

סלמון פריך עם ריזוטו ועגבניות צלויות איטיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סלמון פריך עם ריזוטו ועגבניות קלוי איטי. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פילה סלמון, כרישה, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית מתכונים דומים: סלמון פריך עם ריזוטו ועגבניות צלויות איטיות, סלט סלמון פריך עם עגבניות שרי קלויות, ו סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין עגבניות, מעיל גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מניחים עגבניות, לחתוך את הצדדים, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
טפטוף עם 1 כף שמן; מפזרים 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית טימין, 1/2 כפית פלפל, ושום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
5
אופים ב 350 במשך 1 1/2 שעות או עד רך מאוד ומצומק מעט, מפנה מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
כדי להכין ריזוטו, להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הוסף כרישה; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
9
להוסיף אורז; לבשל 1 1/2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל נספג כמעט. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל 3 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אורזאורז
ייןיין
10
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות). מערבבים בארוגולה, חצי וחצי, גבינה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
מרקמרק
מלחמלח
11
כדי להכין סלמון, לחמם 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מפזרים סלמון עם 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית טימין, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סלמוןסלמון
טימיןטימין
מלחמלח
13
מקום פילה, עור הצדדים למעלה, במחבת; לבשל 5 דקות. הפוך פילה מעל, ולבשל 2 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מסדרים 3 חצאי עגבניות, חותכים צדדים, בתבנית דמוית דיבור במרכז כל אחד מ -6 צלחות. תל 2/3 ריזוטו כוס במרכז כל צלחת (משאיר על קצה 1 1/2 אינץ ' של עגבניות חשוף). סדר פילה על ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
15
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לא מבושלאורז לא מבושל1בצל צהוב בינוני, קצוץארוגולה קרועה או תרדארוגולה קרועה או תרד01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1/2 אינץ ' עבה) פרוס כרישה(1/2 אינץ ' עבה) פרוס כרישה1בצל צהוב בינוני, קצוץמרק עוף נטול שומן ופחות נתרןמרק עוף נטול שומן ופחות נתרן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות28(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת וטריה1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת וטריה9עגבניות שזיף, חצויעגבניות שזיף, חצוי850(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פילה סלמון, עורפילה סלמון, עור01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו