קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

סלסה מנגו-פפאיה

סלסה מנגו-פפאיה
סלסת מנג גשו לסופר וקנו כוסברה, שמן זית, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סלסה פפאיה מנגו, סלסה פפאיה מנגו, ו טונה בגריל עם סלסת מנגו-פפאיה.

הוראות

1
שלב את כל החומרים בקערה בינונית; לזרוק בעדינות. מכסים ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזנוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
ניחוחות של תה שחור וקרדמון הם שכבות על ידי הערות של אוכמניות אוכמניות. טעמים טריים של חמוציות, שזיפים וקליפת תפוז מספקים תווים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים וקרדמון. זהו פינו נואר עשיר ומלא גוף עם חומציות מאוזנת וגימור מרקם דק. 
ניחוחות של תה שחור וקרדמון הם שכבות על ידי הערות של אוכמניות אוכמניות. טעמים טריים של חמוציות, שזיפים וקליפת תפוז מספקים תווים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים וקרדמון. זהו פינו נואר עשיר ומלא גוף עם חומציות מאוזנת וגימור מרקם דק. 
Aromas of black tea and cardamon are layered by notes of blueberry and blackberry. Fresh flavors of cranberry, plum and orange peel provide lively savory notes with a touch of mineral and cardamon. This is a rich and full-bodied Pinot Noir with balanced acidity and a finely textured finish.