קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

סלסה עגבניות צלויות

סלסה עגבניות צלויות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסן עגבניות קלוי. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 22 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. לכו לחנות והרימו ג'לאפה אונוס, כוסברה, בצל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. נסו סלסה דה מולקג'טה (עגבנייה צלויה וסלסה צ' ילה ירוקה), סלסת עגבניות צלויה (סלסן אסדה), ו פילה בקר צלוי עם סלסת עגבניות צלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים פטם לגובה; הגדר מתלה בגודל 4 אינץ ' ממקור החום. מסדרים חצאי עגבניות חתוכים כלפי מטה על תבנית צלייה. צולים, מתבוננים בזהירות ומסתובבים במחבת לפי הצורך, עד שהעגבניות מושחרות וחרוכות, בערך 10דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעבירים לצלחת ומניחים להתקרר.
3
מניחים פלפל וג ' לפאוס על מחבת צלייה; לצלות עד להשחרה וחרוכה, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים לקערה, מכסים היטב בניילון ומניחים בצד למשך 10 דקות. מקלפים פלפל וג ' לפאוס, אך משאירים קליפות מושחרות על עגבניות. קוצצים גס עגבניות, פלפל וג ' לפאו.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
עובדים בקבוצות במידת הצורך, שלבו עגבניות מבושלות, פלפל וג ' לפאו עם בצל, שום, 1/2 כפית. מלח 1/4 כפית. פלפל במעבד מזון. דופק בקצרה עד קצוץ גס. (אל תעבד יתר על המידה. הסלסה צריכה להיות שמנמנה.) דופק בכמון וכוסברה. מתבלים במלח ופלפל נוספים. מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תווים מתובלים ומלוחים. החיך גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים אומאמי, מרקם עדין וגימור מאוזן מקסים.
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תווים מתובלים ומלוחים. החיך גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים אומאמי, מרקם עדין וגימור מאוזן מקסים.
Bright aromatic florals, cassis and red fruits complementing spice and savoury notes. The palate is supple and harmonious, with interesting layers and umami elements, fine texture and a lovely balanced finish.