לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסן עגבניות קלוי. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 22 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. לכו לחנות והרימו ג'לאפה אונוס, כוסברה, בצל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. נסו סלסה דה מולקג'טה (עגבנייה צלויה וסלסה צ' ילה ירוקה), סלסת עגבניות צלויה (סלסן אסדה), ו פילה בקר צלוי עם סלסת עגבניות צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים פטם לגובה; הגדר מתלה בגודל 4 אינץ ' ממקור החום. מסדרים חצאי עגבניות חתוכים כלפי מטה על תבנית צלייה. צולים, מתבוננים בזהירות ומסתובבים במחבת לפי הצורך, עד שהעגבניות מושחרות וחרוכות, בערך 10דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעבירים לצלחת ומניחים להתקרר.
3
מניחים פלפל וג ' לפאוס על מחבת צלייה; לצלות עד להשחרה וחרוכה, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים לקערה, מכסים היטב בניילון ומניחים בצד למשך 10 דקות. מקלפים פלפל וג ' לפאוס, אך משאירים קליפות מושחרות על עגבניות. קוצצים גס עגבניות, פלפל וג ' לפאו.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
עובדים בקבוצות במידת הצורך, שלבו עגבניות מבושלות, פלפל וג ' לפאו עם בצל, שום, 1/2 כפית. מלח 1/4 כפית. פלפל במעבד מזון. דופק בקצרה עד קצוץ גס. (אל תעבד יתר על המידה. הסלסה צריכה להיות שמנמנה.) דופק בכמון וכוסברה. מתבלים במלח ופלפל נוספים. מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
Bright aromatic florals, cassis and red fruits complementing spice and savoury notes. The palate is supple and harmonious, with interesting layers and umami elements, fine texture and a lovely balanced finish.