סלק, בייקון ובצל אביב
סלק, בייקון & בצל אביב לוקח מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מנות ראשונות יש 209 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב חזרת מצנצנת, קרם פרש, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: כריכי בייקון וביצה עם בצל אביב כבוש, כריכי בייקון וביצה עם בצל אביב כבוש, ו תבשיל תפוחי אדמה זול עם בצל מקורמל, Gruyere, בייקון, ובצל פריך.
הוראות
חותכים את הסלק לרבעים וזורקים בקערת הגשה עם בצל האביב. מטגנים את הפנצ ' טה או בייקון בקצת שמן עד שזה יהיה זהב.
הסר מהחום ומיד להתהפך על סלק. בשלב זה המנה יכולה להיות מוגשת או מקוררת. אם ביצוע קדימה, להסיר 1 hr או כך לפני הזמן.
כדי לשרת, לערבב את frache קרם עם חזרת מגוררת טרי, מיץ לימון ותבלינים. לטעום ולהתאים להיות לוהט כמו שאתה אוהב. כפית קצת רוטב על הסלק ומגישים את השאר בצד.