זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: חמאה צלוי העליון של עוף עם פטריות בר & תפוחי אדמה מוקרמים, מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin), ו צ'יקונים בלגיים מוקרמים (Endives Au Gratin).
הוראות
1
לשטוף פילה, ו לטפוח יבש; מפזרים 1/2 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח
2
מניחים בתבנית אפייה משומנת 13 - x 9 - x 2-אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מערבבים יין ומים; יוצקים מעל פילה.
מרכיבים שתצטרך
מים
יין
4
אופים, חשוף, ב 400 במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מסננים, לשפוך נוזל לתוך אמצעי זכוכית; תן מוצקים להתיישב. שמור 1/2 כוס נוזל צלול.
6
מטגנים פטריות ב 2 כפות מרגרינה ו 1 כף מיץ לימון 3 דקות או עד רך. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל. כפית על פילה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מרגרינה
פטריות
פלפל
מלח
7
מטגנים סלרי, בצל ירוק ופלפל אדום מרוסק ב 1/4 כוס מרגרינה בסיר מעל חום בינוני גבוה עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
בצל ירוק
מרגרינה
סלרי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
9
להוסיף קצפת 1/2 כוס נוזל שמור; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה
10
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה, פלפל לבן, 1/2 מיץ לימון כף, ו 1/4 מלח כפית. כפית על ירקות ופילה; מפזרים גבינות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.