אם יש לך שמן זית, חלבוני ביצה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מתכון סנאפר אדום אפוי מלח, סנאפר אדום אפוי במלח עם רוטב Romesco, ו אפוי Opakapaka (סנאפר) פילה עם קרום מקדמיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טרי
2
יש לשטוף את הדג ולטפוח יבש; העונה אותו מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. בקערת ערבוב, לשלב את הלימון, שאלוט, פטרוזיליה, 2 כפות טימין, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדומים, ושמן זית 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחון
קליפות מלימון
2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
3
מניחים את הדג על תבנית אפייה משומנת וממלאים את החלל בתערובת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
4
בקערת ערבוב נקייה, מקציפים את החלבונים עד שהם יוצרים פסגות רכות. מקפלים את המלח כדי להפוך את הדבק ואז לקפל את עלי הקורנית הנותרים. למרוח את הדבק מלח על כל הדג צלוי במשך 35 עד 45 דקות. חלבוני הביצה יהוו קרום קשה. בעדינות לפצח את הקליפה עם כפית ולהרים את קרום המלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.