קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סקווש ממולא בגבינת ריקוטה

סקווש ממולא בגבינת ריקוטה
דלעת ממולאת בגבינת ריקוטה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 275 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו שום, מלח, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 7 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ריקוטה ממולא סקווש, ריקוטה ממולא בלוט סקווש, ו פריחת דלעת ממולאת בריקוטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חתוך את הקצוות של סקווש; לחתוך סקווש במחצית (לאורכו). עם כפית לגרוף את הזרעים ואת החלק של עיסת עוזב פגזים על 1/2 אינץ ' עבה. אדים קליפות דלעת מעל מים רותחים עד שהם רכים פריכים (כ -5 דקות). לצלול לתוך מים קרים, לנקז היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
מיםמים
3
במחבת קטנה על אש בינונית ממיסים כף אחת מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהם מסיימים. סוחטים את התרד להסרת לחות נוספת ומוסיפים לשום והבצל ומבשלים עד לחימום יסודי.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
שוםשום
בצלבצל
5
בקערת ערבוב בגודל בינוני שלבו ביצים, ריקוטה, פרמזן, פטרוזיליה, מלח, פלפל, תיבול איטלקי ותערובת תרד. ממלאים את חצאי הדלעת בתערובת זו, כשלוש כפות לקליפה ומניחים דלעת בתבנית אפייה רדודה. ממיסים את יתרת החמאה ומברישים מעל קליפות הדלעת
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
חמאהחמאה
פלפלפלפל
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
סקוושסקווש
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערת ערבובקערת ערבוב
6
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים עם רוטב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה