דלעת ממולאת בגבינת ריקוטה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 275 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו שום, מלח, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 7 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ריקוטה ממולא סקווש, ריקוטה ממולא בלוט סקווש, ו פריחת דלעת ממולאת בריקוטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חתוך את הקצוות של סקווש; לחתוך סקווש במחצית (לאורכו). עם כפית לגרוף את הזרעים ואת החלק של עיסת עוזב פגזים על 1/2 אינץ ' עבה. אדים קליפות דלעת מעל מים רותחים עד שהם רכים פריכים (כ -5 דקות). לצלול לתוך מים קרים, לנקז היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
סקווש
זרעים
מים
3
במחבת קטנה על אש בינונית ממיסים כף אחת מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהם מסיימים. סוחטים את התרד להסרת לחות נוספת ומוסיפים לשום והבצל ומבשלים עד לחימום יסודי.
מרכיבים שתצטרך
תרד
שום
בצל
5
בקערת ערבוב בגודל בינוני שלבו ביצים, ריקוטה, פרמזן, פטרוזיליה, מלח, פלפל, תיבול איטלקי ותערובת תרד. ממלאים את חצאי הדלעת בתערובת זו, כשלוש כפות לקליפה ומניחים דלעת בתבנית אפייה רדודה. ממיסים את יתרת החמאה ומברישים מעל קליפות הדלעת