עגל ממילאנו
עגל Milanese עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם בזיליקום, שמן צמחי, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. מתכונים דומים: עגל Milanese עם סלט ארוגולה, Asparagi alla milanese (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese).
הוראות
מחממים תנור ל 175 מעלות F.
בצלחת רדודה, להכות ביצים ומתבלים עם מלח ופלפל.
יוצקים קמח לתוך עוד צלחת רדודה.
מערבבים יחד את פירורי הלחם, בזיליקום ותימין בצלחת רדודה שלישית. הכינו צלחת אחת גדולה.
מתבלים את העגל במלח ופלפל. עבודה עם 1 חתיכת עגל בכל פעם, לטבול אותו ראשון בקמח, רועד את עודף. לאחר מכן, מניחים את העגל המשוריין לתוך הביצים המכות, ציפוי לחלוטין.
מניחים את העגל לתוך תערובת פירור הלחם ולחץ בעדינות פירורים לתוך העגל. מניחים בצד על צלחת גדולה ולהמשיך עם פרוסות עגל שנותרו.
במחבת גדולה עם צדדים גבוהים, מחממים את השמן ל 375 מעלות F. יש מוכן גיליון אפייה מצויד מתלה. בזהירות במקום 2 חתיכות של עגל בפירורי לחם בשמן החם ומטגנים עד חום זהוב משני הצדדים, על 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מניחים עגל מבושל על מתלה, מתבלים במלח ומניחים בתנור כדי להתחמם. המשיכו עם בשר העגל שנותר.