תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פפריקש עגל. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 499 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת, מרגרינה, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עגל פפריקש, עגל פפריקש, ו עגל או פפריקש כבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 כפית מרגרינה בתנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מרגרינה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים עגל; מבשלים 5 דקות, משחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עגל
3
הסר בשר מן המחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
ממיסים 2 כפיות של מרגרינה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים גזר, בצל ושום, מטוגנים 10 דקות או עד למכרז. מערבבים בקמח, פפריקה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פפריקה
גזר
שום
קמח לכל מטרה
בצל
6
מוסיפים מרקים, יין ועלי דפנה; מערבבים היטב. להחזיר בשר למחבת, ולהביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 1/2 שעות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
מרק
בשר
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהחום, מערבבים בשמנת חמוצה. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות או עד מחומם throughly.