עוגות הגבינה של ג'ינה פימנטו
ג'ינה של פימנטו גבינה עוגות דורש על 2 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-24 ומחירו 97 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 250 קלוריות. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח תירס, צ'ילי, ג' לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוגות סרטן עם מאיו פימנטו חריף, גבינת עיזים שיכורה של ג'ינה, ו בתוספת שאלות ותשובות עם "קוסם גבינה" ג'ינה פרייז!.
הוראות צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לציפוי: מבשלים את הבייקון, על אש בינונית במחבת קטנה, עד שהוא פריך.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז ומצננים, ואז קוצצים ומניחים בצד.
מערבבים את שאר החומרים, למעט הבצל הירוק, בקערה בינונית ומערבבים היטב. מקררים במשך 2 שעות.;
לבלילה: מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה מוסיפים את הקמח, קמח התירס, הסוכר, הביצים, חלב החמאה ו -3 כפות חמאה מומסת.
קולים בצל וג ' לפנוס בעזרת 1/4 כף חמאה, כ -2 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל וצ ' ילי.
מסירים מהאש, מצננים מעט ומוסיפים לבלילה.
ריססו 2 (קיבולת 12) מחבתות מאפינס בתרסיס טפלון. ממלאים את התבניות 3/4 מלאות בבלילה.
אופים 12 עד 15 דקות עד להזהבה.
בואו להתקרר ולכפור בתערובת גבינת פימנטו.
מקשטים עם בייקון קצוץ ובצל ירוק קצוץ.
מערבבים את כל החומרים יחד ומאחסנים בכלי אטום עד 3 חודשים.
מרכיבים מנות :
4 רצועות בייקון, לקישוט 1 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. 3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות 3 (חוֹרֶף) חמאה מומסת, בתוספת 1/4 כף חמאה קרה 296 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול) 0 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. 1 ג'לפנו טרי שלם 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק צ'דר צהוב מגורר במיוחד חד 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח תירס עצמי עולה 2 ביצים, מוכות קלות 198 (השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן) צ'ילי ירוק, מנוקז וקצוץ 1 1 קילו קישואים, זרע וקצוץ חלפיניו 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל קצוץ דק 4 (חוֹרֶף) בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן) 315 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי 198 (השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן) פימנטוס, מרוקן וקצוץ דק 24 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח ופלפל שחור טחון טרי 4 בצל ירוק קצוץ, לקישוט 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח עצמי עולה 2 (חוֹרֶף) (U-12) שרימפס 340 (השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן) גבינת צ'דר לבנה חדה במיוחד, מגורדת 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר לבן