קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות5
ציון בריאות16
מגזין

עוגות סלמון

עוגות סלמון
עוגות סלמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-5 מנות. 63 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם פלפל חריף, פלפל חריף, רוטב חריף ועוד כמה מרכיבים, אתם יכולים להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע לו ציון כף של 72%. נסו קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., עוגות סלמון, ו עוגות סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מניחים את הסלמון על מחבת, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מברשת עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צלוי במשך 15 עד 20 דקות, עד שרק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
5
הסר מהתנור ולכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום. אפשר לנוח במשך 10 דקות ומקרר עד קר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
בינתיים, מניחים 2 כפות של החמאה, 2 כפות שמן זית, בצל, סלרי, פלפלים אדומים וצהובים, פטרוזיליה, צלפים, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר, תיבול מרתיח סרטנים, 1/2 מלח כפית, ו 1/2 פלפל במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני נמוך ומבשל עד שהירקות רכים, כ 15 עד 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
פלפל צהובפלפל צהוב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
לשבור את פרוסות הלחם בחתיכות ולעבד את הלחם במעבד מזון מצויד להב פלדה. אתה צריך בערך 1 כוס פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
8
מניחים את פירורי הלחם על מחבת סדין וטוסט בתנור במשך 5 דקות עד משחימים קלות, משליך מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
פתית את הסלמון הצונן לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
10
מוסיפים את פירורי הלחם, המיונז, החרדל והביצים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מוסיפים את תערובת הירקות ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במקרר במשך 30 דקות. צורה לתוך 10 (2 1/2 עד 3 אונקיות) עוגות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
12
מחממים את שאר 2 כפות חמאה ו 2 כפות שמן זית במחבת גדולה לטחון על אש בינונית. בקבוצות, מוסיפים את עוגות הסלמון ומטגנים במשך 3 עד 4 דקות בכל צד, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מסננים על מגבות נייר; לשמור אותם חמים בתנור f שחומם מראש 250 מעלות ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום חתוך לקוביות (1 פלפל קטן)פלפל אדום חתוך לקוביות (1 פלפל קטן)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל צהוב חתוך לקוביות (1 פלפל קטן)פלפל צהוב חתוך לקוביות (1 פלפל קטן)3פרוסותלחם יבש, קרומים הוסרולחם יבש, קרומים הוסרו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץ (4 גבעולים)סלרי קצוץ (4 גבעולים)21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תיבול סרטן רתיחה (מומלץ: מפרץ הישן)תיבול סרטן רתיחה (מומלץ: מפרץ הישן)21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2תוספת זחליםביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה שטוחה וטריה טחוןפטרוזיליה שטוחה וטריה טחון01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)5ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיונז טובמיונז טוב5ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית טובשמן זית טוב1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום קצוץ (1 בצל קטן)בצל אדום קצוץ (1 בצל קטן)227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)סלמון טריסלמון טרי4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.