עוגות ריזוטו פטריות
עוגות ריזוטו פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פירורי לחם גס, ריזוטו פטריות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוגות ריזוטו פטריות ותימין עם עגבניות קלויות וארוג'ל, עוגות ריזוטו פטריות ממולאות בכבד ברווז, ירקות קטנים, פטריות כמהין לבנות, ו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. ריזוטו מקורר -16°orm לתוך 8 (3/4 אינץ ' עבה) קציצות באמצעות ידיים רטובות. שים קמח, ביצים ופירורי לחם ב -3 קערות רדודות נפרדות. עוגת מעיל 1 עם קמח, הקשה על עודף, ואז ביצה (לתת עודף לטפטף), ולאחר מכן פירורי לחם.
העברה לנייר שעווה. חזור עם עוגות שנותרו.
חום 3 כפות שמן במחבת 12 אינץ כבד nonstick מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לטגן 4 עוגות, מתהפך פעם אחת, עד השחמה, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
העברה עם מרית מחוררת למחבת אפייה מרופדת בנייר מגבת ולשמור חם בתנור.
חום שנותר 3 כפות שמן ו sauté הנותרים 4 עוגות באותו אופן.