עוגות שוקולד מותכות
עוגיות שוקולד מותכות עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. יש קינוח זה 377 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, אם יש לכם עוגת בטי דוויל, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו קאפקייקס לבה מותכת קטיפה אדומה, עוגות בראוני Midnight מותכות, ו עוגת לבה שוקולד מותכת קטיפה אדומה עם מרכז גנאש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 1 ליטר, חום הקצפת קרם על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא רותח. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד נמס תערובת חלקה. מקררים על 1 שעה, ערבוב מדי פעם, עד עבה.
תנור חום עד 177°. גריז וקמח 24 גדול (2 3/4x1 1/4 אינץ') כוסות מאפין (מחבתות כהה או לא מקל לא מומלץ). בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, תערובת פודינג, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה כל הזמן.
מניחים 1/4 גביע הבלילה בכל כוס מאפין. כף 1 כף תערובת שוקולד קר על גבי הבלילה במרכז כל כוס.
אופים 20 עד 23 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב 1 דקה. הסר בזהירות מן המחבת; מניחים על נייר קלף בישול. מגניב 10 דקות. פרוסט עם ציפוי שוקולד. ממש לפני ההגשה, מפזרים אבקת סוכר.
מגישים חמים. החנות מכוסה באופן רופף.