קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות בטטה

עוגיות בטטה
ביסקוויטים בטטה הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם חמאה, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו ביסקוויטים בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. קו גיליון אפייה גדול עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
2
לטאטא קמח עצמי עולה, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
חותכים בקיצור עד תערובת דומה חול וחלוקי נחל. לטפוח תפוחי אדמה מתוקים יבש וקוצצים; לזרוק עם תערובת קמח. מערבבים בעדינות בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
ללוש בצק בעדינות 3 או 4 פעמים על הדלפק מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
5
מרדדים לעובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
לחתוך עם חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ'. ללטף יחד שאריות בצק לחתוך יותר ביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
7
אופים עד צמרות הם חום זהוב, 14 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
8
מברשת עם חמאה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.