קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםבלילה
מגזין

עוגיות בלילת בראוני

עוגיות בלילת בראוני
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגיות בלילת בראוני, עוגיות שוקולד בראוני משולשות, ו עוגיות חמאה משולשות שוקולד מומלח (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
במערבל לעמוד עם מצורף להב מקצף, להכות את החמאה, סוכר מגורען, סוכר חום ושוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
4
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לשלב מלא. לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח בקערה ולהוסיף לאט לבלילה עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את הוניל ומקפלים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
ונילוניל
6
טיפה על ידי כפות נדיבות על תבנית אפייה מוכן, על 2 סנטימטרים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל

מרכיבים