עוגיות בלילת בראוני
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגיות בלילת בראוני, עוגיות שוקולד בראוני משולשות, ו עוגיות חמאה משולשות שוקולד מומלח (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
במערבל לעמוד עם מצורף להב מקצף, להכות את החמאה, סוכר מגורען, סוכר חום ושוקולד עד חלקה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לשלב מלא. לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח בקערה ולהוסיף לאט לבלילה עד מעורב.
מוסיפים את הוניל ומקפלים בשוקולד צ ' יפס.
טיפה על ידי כפות נדיבות על תבנית אפייה מוכן, על 2 סנטימטרים זה מזה.
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
מרכיבים
11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך2מקלותחמאה, מרוכך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(בריטניה משתמשת בדומדמניות)3largesביצים, בטמפרטורת החדר5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשבבי שוקולד חצי מתוקים28(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)שוקולד אפייה לא ממותק, נמס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס