קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

עוגיות חמאה עם רוטב נקניק

עוגיות חמאה עם רוטב נקניק
עוגיות חמאה עם רוטב נקניק עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם נקניקיית הודו, מלח ים, סודה לשתיה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו עוגיות חמאה עם רוטב נקניק, עוגיות חמאה ורוטב נקניק, ו רוטב נקניק לבן ועוגיות חלב חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
2
בקערה שלבו 1 1/2 כוסות מהקמח לכל מטרה, קמח המאפה המלא, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בעזרת חותך מאפה או שני סכינים חותכים את החמאה לתערובת הקמח עד שהיא דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
חבילת אינסטנט תערובת פודינג שוקולד ללא סוכרחבילת אינסטנט תערובת פודינג שוקולד ללא סוכר
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
3
שלב את חלב החמאה ו -1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
4
יוצקים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
5
הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש קלות בעזרת עקב היד כדי לדחוס ולדחוף את הבצק ממך, ואז לקפל אותו בחזרה על עצמו. תן לבצק סיבוב קטן וחזור על שמונה פעמים בערך. (זה לא לחם שמרים; אתה רוצה בקושי להפעיל את הגלוטן, לא לעבוד עליו יתר על המידה.) בעזרת מערוך מקומח קלות מרדדים את הבצק בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
6
חותכים סיבובי בצק בעזרת חותך עגול בגודל 1 1/2 אינץ ' טבול בקמח; לחץ על החותך ישר כלפי מטה מבלי להתפתל כך שהביסקוויטים יעלו באופן שווה בעת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
7
בינתיים מחממים את יתרת 1 כף השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
8
מוסיפים את הנקניקיות ומפזרים מלח ופלפל. בעזרת כף עץ, לשבור את הבשר לחתיכות קטנות. מבשלים עד להשחמה קלה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
יוצקים את כל עודף שומן שניתנו.
10
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם צלולים ושקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את יתרת 1/4 כוס הקמח לכל מטרה ומערבבים לשילוב וציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
12
מוסיפים את החלב ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום כדי לבשל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
13
בואו לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד עבה, על 5 דקות. טועמים ומתאימים לתיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
14
בינתיים מניחים את הביסקוויטים על תבנית אפייה לא משומנת במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
15
אופים עד להזהבה, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
16
מעבירים למתלה להתקרר מעט. מפצלים ומגישים חם עם רוטב הנקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב נקניקרוטב נקניק

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2-אחוז או חלב מלא2-אחוז או חלב מלא1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה דל-שומןחלב-חמאה דל-שומן2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס כשר ופלפל שחור טחון טרימלח גס כשר ופלפל שחור טחון טרי4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה דרומית, כגון שושן לבן, או קמח עוגה (לא עולה בעצמו), בתוספת יותר לגלגול החוצהקמח לכל מטרה דרומית, כגון שושן לבן, או קמח עוגה (לא עולה בעצמו), בתוספת יותר לגלגול החוצה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח ים משובחמלח ים משובח1בצל מתוק, קצוץ דקבצל מתוק, קצוץ דק567(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)חזיר רזה, עוף או נקניק הודו, תרמילים הוסרוחזיר רזה, עוף או נקניק הודו, תרמילים הוסרו2(חוֹרֶף)חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות ומצוננתחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות ומצוננת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח מאפה מחיטה מלאהקמח מאפה מחיטה מלאה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות את סלבך אוסטר זלטינגר הימלרייך ריזלינג קבינט הלבטרוקן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -21 דולר לבקבוק.
סלבך אוסטר זלטינגר הימלרייך ריזלינג קבינט הלבטרוקן
סלבך אוסטר זלטינגר הימלרייך ריזלינג קבינט הלבטרוקן
# 95 יין הצופה למעלה 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר הזה, שיכול להשתמש במעט אווז; אז צפו יין עם יותר תפוח ופחות נענע; דברים פריכים. החבילה נקראת עקב וזה מימין לאנרכט, שממנו מגיע אחד השלישייה הגדולה של יינות הגוש.