קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות מרשמלו מפלצת

עוגיות מרשמלו מפלצת
מתכון זה מכין 48 מנות עם 159 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חמאה, צ'יפס שוקולד חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. ליל כל הקדושים יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות מרשמלו מפלצת, עוגיות מפלצת לכבוד עוגיפלצת (והשותפות החדשה של רחוב סומסום עם אייץ ' בי!), ו קבוצה של עוגיות מפלצת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את העוגיות: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה בקערה גדולה. בקערה נפרדת מקציפים במיקסר את החמאה ואת שני הסוכרים במהירות בינונית-גבוהה עד שהם תפוחים. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת במהירות בינונית ואז מקציפים פנימה את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
דבש הדריםדבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים במהירות נמוכה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מערבבים את שיבולת השועל, הדגנים, השוקולד צ ' יפס, הפקאנים והמרשמלו לבצק בעזרת כף עץ. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לבצק למשך 30 דקות. זרוק כפות גדושות מהבצק על ניירות האפייה המוכנים, במרחק של כ -3 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
אופים את העוגיות בקבוצות עד להזהבה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
תנו לעוגיות לנוח על מחבתות גיליון להתקרר מעט, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
7
מעבירים למעמדים להתקרר.
1
שלב את השוקולד צ ' יפס, המרשמלו, חצי וחצי ופלפל הקאיין בסיר על אש בינונית; מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהתערובת חלקה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
3
מזלפים את התערובת על העוגיות ומניחים להתייצב, כ -4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
4
צילום: אנה וויליאמס

מרכיבים

11 קילו קישואים,1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1צביטהקמצוץ פלפל קאייןקמצוץ פלפל קאיין2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני אורז פריכיםדגני אורז פריכים2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך31 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.חצי-חציחצי-חצי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרשמלו מיניאטורימרשמלו מיניאטורי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרשמלו מיניאטורימרשמלו מיניאטורי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוצים דקפקאנים קצוצים דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאן קצוץ גספקאן קצוץ גס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל מהירה לבישולשיבולת שועל מהירה לבישול2מקלותחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס