עוגיות סאבלה גאלט
עוגיות סבלה גאלט הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים בתוספת 1/2 כף מים, קמח, מרגרינה פרווה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות צובל כתומות, פעמיים שוקולד צובל עוגיות (צרפת), ו עוגיית צובל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח, מרגרינה, מלח ו 1/2 כוס הסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת. דופק שבע פעמים, או עד שהתערובת נראית כמו חול. אתה יכול גם לעשות את זה ביד בקערה גדולה עם שני סכינים או חותך מאפה.
להוסיף 1 חלמון ביצה, וניל, תפוז פריחת מים, אם שימוש, ואת כף מים קרים. לעבד או לערבב רק עד הבצק מגיע יחד.
מניחים פיסת קלף גדולה על הדלפק ושומנים קלות באמצעות עטיפת נייר או נייר כסף שעטפה את המרגרינה. לזרוק את הבצק על הקלף המשומן, באמצעות מערוך, להתגלגל לתוך מעגל גדול, על 9 אינץ ' בקוטר.
כדי לקשט את קצה העוגייה, באמצעות הקצה השטוח של הידית של כף עץ, או קצה האצבע המורה שלך, לעשות חריצים אחד אחרי השני בכל רחבי מחוץ למעגל.
לטאטא יחד את חלמון הביצה הנותרים עם 1/2 כף מים.
צחצח את החלק העליון של העוגיה עם שטיפת ביצים. באמצעות הקוצים של מזלג, לעשות קבוצה אחת של קווים ישר על פני החלק העליון של העוגייה. הפוך קבוצה נוספת על 2 אינץ ' מתחת הראשון. חזור עד שיש לך ארבעה עד חמישה סטים של קווים. עכשיו להחליק את הקלף רבע לפנות ימינה ולעשות ארבעה עד חמישה סטים נוספים של קווים, כל אחד על 2 סנטימטרים זה מזה. הסט החדש של קווים צריך לחצות את הסט הראשון של קווים על זווית, יצירת רשת בצורת יהלום.
מפזרים את החלק העליון של העוגיה עם כפית הנותרים של סוכר. החלק את הקלף על גבי גיליון עוגיות ואופה במשך 35 עד 37 דקות, עד הקצוות מתחילים להיראות זהב.
הסר מהתנור ומיד לחתוך את העוגייה לתוך 8 או 12 פלחי גדולים או על שמונה עשר 1 x 3 אינץ ' ברים, אם אתה רוצה. אם תחכה עד העוגייה מתקררת לחתוך אותו, אתה לא תקבל קצוות נקיים נחמדים.
מניחים עוגיות אפויות לתוך מיכל אטום או שקיות מקפיא ולאחסן בטמפרטורת החדר עד חמישה ימים או להקפיא עד שלושה חודשים.
בייקר: מעל 160 מתכונים ללא חלב מן מסורתי עד אופנתי על ידי פאולה שויר. זכויות יוצרים © 2010 Brandeis University. Reprinted with permission from Brandeis University Press / University Press of New England.