קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות סאבלה גאלט

עוגיות סאבלה גאלט
עוגיות סבלה גאלט הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים בתוספת 1/2 כף מים, קמח, מרגרינה פרווה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות צובל כתומות, פעמיים שוקולד צובל עוגיות (צרפת), ו עוגיית צובל שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מניחים את הקמח, מרגרינה, מלח ו 1/2 כוס הסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת. דופק שבע פעמים, או עד שהתערובת נראית כמו חול. אתה יכול גם לעשות את זה ביד בקערה גדולה עם שני סכינים או חותך מאפה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
להוסיף 1 חלמון ביצה, וניל, תפוז פריחת מים, אם שימוש, ואת כף מים קרים. לעבד או לערבב רק עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
4
מניחים פיסת קלף גדולה על הדלפק ושומנים קלות באמצעות עטיפת נייר או נייר כסף שעטפה את המרגרינה. לזרוק את הבצק על הקלף המשומן, באמצעות מערוך, להתגלגל לתוך מעגל גדול, על 9 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
כדי לקשט את קצה העוגייה, באמצעות הקצה השטוח של הידית של כף עץ, או קצה האצבע המורה שלך, לעשות חריצים אחד אחרי השני בכל רחבי מחוץ למעגל.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
לטאטא יחד את חלמון הביצה הנותרים עם 1/2 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
צחצח את החלק העליון של העוגיה עם שטיפת ביצים. באמצעות הקוצים של מזלג, לעשות קבוצה אחת של קווים ישר על פני החלק העליון של העוגייה. הפוך קבוצה נוספת על 2 אינץ ' מתחת הראשון. חזור עד שיש לך ארבעה עד חמישה סטים של קווים. עכשיו להחליק את הקלף רבע לפנות ימינה ולעשות ארבעה עד חמישה סטים נוספים של קווים, כל אחד על 2 סנטימטרים זה מזה. הסט החדש של קווים צריך לחצות את הסט הראשון של קווים על זווית, יצירת רשת בצורת יהלום.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
8
מפזרים את החלק העליון של העוגיה עם כפית הנותרים של סוכר. החלק את הקלף על גבי גיליון עוגיות ואופה במשך 35 עד 37 דקות, עד הקצוות מתחילים להיראות זהב.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
הסר מהתנור ומיד לחתוך את העוגייה לתוך 8 או 12 פלחי גדולים או על שמונה עשר 1 x 3 אינץ ' ברים, אם אתה רוצה. אם תחכה עד העוגייה מתקררת לחתוך אותו, אתה לא תקבל קצוות נקיים נחמדים.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
1
מניחים עוגיות אפויות לתוך מיכל אטום או שקיות מקפיא ולאחסן בטמפרטורת החדר עד חמישה ימים או להקפיא עד שלושה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
2
מתוך הכשרות
3
בייקר: מעל 160 מתכונים ללא חלב מן מסורתי עד אופנתי על ידי פאולה שויר. זכויות יוצרים © 2010 Brandeis University. Reprinted with permission from Brandeis University Press / University Press of New England.