עוגת אפרסק מזוגגת
עוגת אפרסק מזוגגת היא טבעוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קורנפלור, מאפה עוגה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוף בזיגוג אפרסק עם בורגול משובץ אפרסק, ו חזיר בזיגוג אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב סוכר, קורנפלור, מלח ואגוז מוסקט. מערבבים במים, מיץ לימון ואפרסקים מחית. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, על 5 דקות או עד התערובת מתעבה.
יוצקים את כל אבל 1/2 זיגוג כוס לתוך קליפת העוגה. למעלה עם אפרסקים פרוסים מברשת עם זיגוג שמור. תרגע לפחות 3 שעות.