עוגת גבינה גרמנית אותנטית
עוגת גבינה גרמנית אותנטית היא מתכון אירופאי המגיש 10. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, גבינת קוטג'קרד, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בייגלה גרמני אותנטי, סלט תפוחי אדמה גרמני אותנטי, ו סלט תפוחי אדמה גרמני אותנטי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים את התחתית ובאמצע הדרך את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מערבבים יחד את הסוכר, קורנפלור, וקמח ומניחים בצד.
שלב את גבינת שמנת וגבינת קוטג'; לנצח עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חלקה ורכה. הכה בחמאה הריכה. בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר, להכות עד בשילוב.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מתמזגים היטב ומגרדים את הקערה לאחר כל תוספת. מערבבים במיץ לימון וניל ומערבבים רק עד חלקה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 1 שעה ו 10 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת הגבינה לנוח בתנור כשהדלת סגורה למשך 2 שעות.
הסר להתקרר על מתלה תיל. צ ' יל במשך 4 שעות או לילה.