קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות21
ציון בריאות3
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

עוגת גבינה משוקולד גרמני

עוגת גבינה משוקולד גרמני
המתכון עוגת גבינה שוקולד גרמנית יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. מתאים ל-21 מנות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, מלח, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו עוגת גבינה משוקולד גרמני, עוגת גבינה משוקולד גרמני, ו עוגת גבינה משוקולד גרמני (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את עוגת הגבינה:מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חמאה התחתון הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'. לעטוף את החלק החיצוני ואת הצדדים של המחבת עם רדיד אלומיניום.באמצעות מיקסר על מהירות נמוכה, לנצח 8 אונקיות של גבינת שמנת, 1/3 כוס סוכר, ו קורנפלור עד שמנת (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף גבינת שמנת נותרת, 8 אונקיות בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה אחרי כל אחד. במהירות בינונית, לנצח הנותרים 1 כוס סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
דבש הדריםדבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות היטב אחרי כל אחד. הכה בשמנת רק עד מעורבב. אל תגזים.כפית את הבלילה למחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
5
מניחים מחבת במחבת רדודה גדולה של מים חמים. המים צריכים לבוא על 1 אינץ ' את הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים על 1 & 1/4 שעות,unitl הקצוות הם חום זהוב בהיר העליון הוא שזוף מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר מחבת מאמבט מים ולהעביר מתלה חוט. מגניב במחבת במשך 2 שעות. מכסים בניילון נצמד ומקררים כ-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מניחים במקפיא לילה עד מוכן להרכיב את cake.To הפוך את העוגה: חמאה התחתונה ואת הצדדים של שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בשורה התחתונה של שני המחבתות עם נייר קלף.מנפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה. ממיסים שוקולד במים במיקרוגל ומניחים בצד להתקרר. מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית של מערבל חשמלי. התערובת צריכה להיות בצבע צהוב בהיר וקרם.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
9
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
10
מערבבים בשוקולד נמס ווניל. באמצעות כף עץ, מערבבים בתערובת קמח, לסירוגין עם חלב חמאה, מיזוג טוב אחרי כל אחד.מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים כשליש מהלבנים לתוך הבלילה שוקולד, ולאחר מכן את הלבנים הנותרים.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
11
אופים כ -30 דקות, עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא עם פירור לח. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפעל על מתלה קירור לקלף את ספינות נייר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
בואו עוגות להתקרר לחלוטין, על 2 שעות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד שמוכנים להרכיב את cake.To הפוך את הציפוי: מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
מורחים אגוזים על תבנית אפייה גדולה. טוסט עד הזהב, על 5 דקות, זורק כמה פעמים. להפריש להתקרר.טוסט 1/4 כוס קוקוס באותו אופן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
מערבבים סוכר וקמח בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מוסיפים שמנת, חלב, חמאה ווניל. מערבבים עד בשילוב טוב. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני עד חום עבה וזהוב, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
1
הסר את עוגת הגבינה מהמקפיא ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ -10 דקות.
2
מניחים שכבת עוגת שוקולד אחת, בצד העליון למטה, על צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
מורחים עם חלק מהציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
4
הסר את טבעת springform מעוגת הגבינה.
5
הניחו את עוגת הגבינה בצד העליון על שכבת העוגה הזניחה.
6
מורחים עם ציפוי.למעלה עם שכבת עוגת שוקולד נותרת, למעלה בצד, וכפור את החלק העליון של העוגה ואת הצדדים של שכבת העוגה העליונה בלבד עם הציפוי הנותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
7
מפזרים למעלה עם קוקוס קלוי. מקררים לפחות שעתיים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
עוגה חתוכה עם סכין חד בקצה ישר, לא סכין משונן.שאריות עוגה יכול להיות מכוסה בקירור, או עטוף וקפוא עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים פרוסיםשקדים פרוסים11 קילו קישואים,1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה מנופהקמח עוגה מנופה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוז קוקוס מעופף, בתוספת תוספת לזילזולאגוז קוקוס מעופף, בתוספת תוספת לזילזול3(חוֹרֶף)קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים680(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קרם טרטרקרם טרטר2largesביציםביצים3largesביצים, מופרדותביצים, מופרדות2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה113(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)שוקולד גרמני מתוקשוקולד גרמני מתוק3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז קצוציםאגוזי לוז קצוצים1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאן קצוץ גספקאן קצוץ גס11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן