המתכון עוגת גבינה שוקולד גרמנית יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. מתאים ל-21 מנות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, מלח, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו עוגת גבינה משוקולד גרמני, עוגת גבינה משוקולד גרמני, ו עוגת גבינה משוקולד גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את עוגת הגבינה:מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חמאה התחתון הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'. לעטוף את החלק החיצוני ואת הצדדים של המחבת עם רדיד אלומיניום.באמצעות מיקסר על מהירות נמוכה, לנצח 8 אונקיות של גבינת שמנת, 1/3 כוס סוכר, ו קורנפלור עד שמנת (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafers
קני ממתקים נוספים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוק
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף גבינת שמנת נותרת, 8 אונקיות בכל פעם, גירוד הצדדים של הקערה אחרי כל אחד. במהירות בינונית, לנצח הנותרים 1 כוס סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafers
דבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות היטב אחרי כל אחד. הכה בשמנת רק עד מעורבב. אל תגזים.כפית את הבלילה למחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
5
מניחים מחבת במחבת רדודה גדולה של מים חמים. המים צריכים לבוא על 1 אינץ ' את הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים על 1 & 1/4 שעות,unitl הקצוות הם חום זהוב בהיר העליון הוא שזוף מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר מחבת מאמבט מים ולהעביר מתלה חוט. מגניב במחבת במשך 2 שעות. מכסים בניילון נצמד ומקררים כ-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מניחים במקפיא לילה עד מוכן להרכיב את cake.To הפוך את העוגה: חמאה התחתונה ואת הצדדים של שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בשורה התחתונה של שני המחבתות עם נייר קלף.מנפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה. ממיסים שוקולד במים במיקרוגל ומניחים בצד להתקרר. מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית של מערבל חשמלי. התערובת צריכה להיות בצבע צהוב בהיר וקרם.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
10
מערבבים בשוקולד נמס ווניל. באמצעות כף עץ, מערבבים בתערובת קמח, לסירוגין עם חלב חמאה, מיזוג טוב אחרי כל אחד.מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים כשליש מהלבנים לתוך הבלילה שוקולד, ולאחר מכן את הלבנים הנותרים.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
11
אופים כ -30 דקות, עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא עם פירור לח. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפעל על מתלה קירור לקלף את ספינות נייר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
בואו עוגות להתקרר לחלוטין, על 2 שעות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד שמוכנים להרכיב את cake.To הפוך את הציפוי: מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
מורחים אגוזים על תבנית אפייה גדולה. טוסט עד הזהב, על 5 דקות, זורק כמה פעמים. להפריש להתקרר.טוסט 1/4 כוס קוקוס באותו אופן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
למריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
מערבבים סוכר וקמח בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
מוסיפים שמנת, חלב, חמאה ווניל. מערבבים עד בשילוב טוב. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני עד חום עבה וזהוב, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1
הסר את עוגת הגבינה מהמקפיא ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ -10 דקות.
2
מניחים שכבת עוגת שוקולד אחת, בצד העליון למטה, על צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
3
מורחים עם חלק מהציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
4
הסר את טבעת springform מעוגת הגבינה.
5
הניחו את עוגת הגבינה בצד העליון על שכבת העוגה הזניחה.
6
מורחים עם ציפוי.למעלה עם שכבת עוגת שוקולד נותרת, למעלה בצד, וכפור את החלק העליון של העוגה ואת הצדדים של שכבת העוגה העליונה בלבד עם הציפוי הנותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
7
מפזרים למעלה עם קוקוס קלוי. מקררים לפחות שעתיים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
8
עוגה חתוכה עם סכין חד בקצה ישר, לא סכין משונן.שאריות עוגה יכול להיות מכוסה בקירור, או עטוף וקפוא עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך