עוגת גבינה עם לימון
עוגת גבינה עם לימון דורשת 22 שעות עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינה לימון-עוד הטוב ביותר, באמת, עוגת גבינה עם לימון, ו עוגת גבינה עם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
Pulse הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון 3 או 4 פעמים או רק עד מעורבב.
מוסיפים חמאה, דופק 5 או 6 פעמים או עד מתפורר.
להקציף יחד חלמונים ביצה 1 כף. מים קרים כקרח בקערה קטנה; מוסיפים לתערובת חמאה, ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור ומתרחקים מצדדים של הקערה, מוסיפים עד 1 כף. נותרו מים קרים כקרח, 1 כפית. בכל פעם, במידת צורך. לעצב בצק לדיסק; לעטוף בניילון נצמד. צ ' יל 4 עד 24 שעות.
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להתאים את הבצק למחבת קפיץ כהה משומנת קלות 9 אינץ', לחיצה בעדינות על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת; לקצץ ולהשליך בצק עודף. תרגע 30 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 32
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 3 דקות או עד חלקה. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, להכות עד מעורבב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד צהוב נעלם לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל.
יוצקים שני שלישים של הבלילה עוגת גבינה (כ 4 כוסות) לתוך קרום מוכן; מנה 1 כוס לימון קורד מעל הבלילה במחבת, בעדינות מערבולת עם סכין. כפית נותרת הבלילה למחבת.
אופים ב 325 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות או רק עד שהמרכז מוגדר. כבה את התנור.
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור, עם דלת סגורה, 15 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור, בעדינות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של עוגת גבינה כדי לשחרר מצדדים של מחבת. (אין להסיר צדדים של מחבת.) מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (כ 1 שעה). כיסוי וצינה 8 עד 24 שעות.
הסר צדדים של מחבת, ולהעביר עוגת גבינה לצלחת הגשה. כף הנותרים 1 כוס לימון קרד על עוגת גבינה, ואם תרצה, העליון עם פרוסות לימון מסוכרים.