עוגת גבינה עם לימון פטל
עוגת גבינה פטל עם לימון כפול דורשת 1 שעה ו 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב לימון, פטל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד כפול עם רוטב פטל, חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד פטל כפול, ו קומותיים פטל ועוגת גבינה שוקולד לבן.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; הקש תערובת לתחתית של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 10 דקות.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים סוכר ו-4 המרכיבים הבאים, מכים עד מעורבב.
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים חצי הבלילה על קרום מקורר; העליון עם פטל, ואז נשאר הבלילה.
אופים ב 325 במשך 50 עד 55 דקות או עד כמעט להגדיר.
הסר מהתנור; מגניב במחבת על מתלה חוט 30 דקות. כיסוי וצינה 8 שעות.
מגישים עם רוטב לימון. לאחסן במקרר.