עוגת גבינה קרמל עם טובלרון
עוגת גבינה קרמל עם טובלרון דורשת סביב 5 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 455 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם שוקולד חלב שוויצרי בר טובלרון, חמאה, גבינת שמנת לבנים בפילדלפיה, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 136 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 25%. נסו עוגת גבינה קרמל עם טובלרון, עוגת גבינה טובלרון, ו עוגת גבינה טובלרון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מערבבים פירורים וחמאה; לחץ על תחתית תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מערבבים במהירות נמוכה אחרי כל אחת רק עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוגדר. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת השפה. מקררים 4 שעות.
מורחים ציפוי קרמל מעל עוגת גבינה ממש לפני ההגשה.