מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
1
מחממים התנור ל 180C / 177°. חמאה בשורה מחבת מרובעת 9 אינץ ' עם קלף paper.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. לאחר מכן, מסננת אותו לפחות פעם אחת (אני עושה את זה שלוש פעמים - במיוחד עבור עוגות ידועות לגרום מרקם צפוף).לנצח את הביצים וסוכר בקערה עד חיוור בצבע די מקציף.לאחר מכן, יוצקים את השמן וממשיכים להכות במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
(U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
תערובת פלפל גרוס טרי
1/4 כוס מנגו מחית
2
מערבבים את הגזר המגורד, ואז לקפל בתערובת הקמח ואחריו אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
3
יוצקים את הבלילה עוגה לתוך פח העוגה ואופים במשך 40-50 דקות עד שיפוד יוצא נקי.עבור הזיגוג, עדיף לקבל את כל החומרים בטמפרטורת החדר הראשון. מקציפים את החמאה עד חלקה (beurre pommade - כמו הצרפתים אומרים לקשר אותו עם מרקם של משחה). לאחר מכן, להוסיף את גבינת שמנת ולהמשיך להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafers
עוגיות כריך פרוס
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טרי
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
(תערובת תבלינים קובנית)
4
מוסיפים את הטעם, אם משתמשים. ואז לטאטא בסוכר הדובדבן.כאשר העוגה התקררה לחלוטין, כפור אותו עם ציפוי גבינת שמנת ומפזרים פיסטוקים כתוש אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנת
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת