קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 180C / 177°. חמאה בשורה מחבת מרובעת 9 אינץ ' עם קלף paper.In קערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון. לאחר מכן, מסננת אותו לפחות פעם אחת (אני עושה את זה שלוש פעמים - במיוחד עבור עוגות ידועות לגרום מרקם צפוף).לנצח את הביצים וסוכר בקערה עד חיוור בצבע די מקציף.לאחר מכן, יוצקים את השמן וממשיכים להכות במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דקכגון הית' או סקור, קצוצים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
2
מערבבים את הגזר המגורד, ואז לקפל בתערובת הקמח ואחריו אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
יוצקים את הבלילה עוגה לתוך פח העוגה ואופים במשך 40-50 דקות עד שיפוד יוצא נקי.עבור הזיגוג, עדיף לקבל את כל החומרים בטמפרטורת החדר הראשון. מקציפים את החמאה עד חלקה (beurre pommade - כמו הצרפתים אומרים לקשר אותו עם מרקם של משחה). לאחר מכן, להוסיף את גבינת שמנת ולהמשיך להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
עוגיות כריך פרוסעוגיות כריך פרוס
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
4
מוסיפים את הטעם, אם משתמשים. ואז לטאטא בסוכר הדובדבן.כאשר העוגה התקררה לחלוטין, כפור אותו עם ציפוי גבינת שמנת ומפזרים פיסטוקים כתוש אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם