והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קצפת, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, עוגת דלעת פרלין, ו פרלין-עוגת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים סוכר חום, חמאה ושמנת הקצפה בסיר 2 ליטר על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
יוצקים למחבת מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
5
מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון, מלח, סודה לשתיה, אגוז מוסקט וציפורן; להפריש. מקציפים סוכר, שמן, ביצים ודלעת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה כל הזמן. בהדרגה להכות בתערובת קמח על מהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. בזהירות כפית הבלילה מעל תערובת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים מגש עמיד לחום המגישה במהופך על מחבת; להפוך את המגש ואת פאן מעל.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
תן לפן להישאר על העוגה כמה דקות. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.