עוגת הר געש
עוגת הר געש עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. אם יש לכם ציפוי שוקולד מוקצף, קישוט הדובדבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת הר געש, עוגת יום הולדת הר געש, ו עוגת הר הגעש של פאולה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ספריי 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה, 2 (10 אינץ') מחבתות עוגה ו 1 (6 אינץ') מחבת Bundt עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מקציפים תערובת עוגה, מים, שמן, וחלבוני ביצה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים של קערה ומכה במשך 2 דקות במהירות בינונית. מחלקים את הבלילה שווה בין מחבתות עוגה מוכנות.
אופים עוגות 8 אינץ 'ועוגות Bundt 6 אינץ' בתנור במשך 35 עד 40 דקות ועוגות 10 אינץ ' במשך 45 עד 50 דקות, או עד בודק יוצא נקי.
כדי להרכיב, להשתמש בסכין משונן לחתוך את החלק העליון של עוגת 8 ו 10 אינץ ' כך פני השטח של כל עוגה הוא שטוח.
מניחים את צמרות לחתוך לתוך קערה גדולה להיפרד מפירורים גדולים. הפירורים ישמשו "סלעי לבה" בבסיס הר הגעש. חותכים את התחתון את עוגת 6 אינץ ' bunt כך שהוא יושב שטוח.
מורחים שכבה דקה של ציפוי שוקולד בין שכבות העוגה 10 אינץ ' וערימה.
מורחים שכבה דקה של ציפוי שוקולד בין שכבות עוגה 8 אינץ ' וערימה.
מניחים שכבה דקה נוספת של ציפוי על גבי עוגת שכבת 8 אינץ ' ומניחים את עוגת ה-bunt לחתוך בצד למטה על גבי.
מניחים מנה של ציפוי על גבי העוגה 10 אינץ 'בזהירות, מניחים עוגת 8 אינץ' על גבי ומרכז של עוגה 10 אינץ'.
השתמש בסכין משונן כדי לקצץ קצוות סביב צמרות שתי העוגות כדי ליצור עוגה בצורת חרוט. (לעשות חתכים בזווית כלפי מטה ולהשאיר בסיס עגול על גבי לזיגוג" לזרום " מ.)
כדי לקשט, כפור מחוץ לעוגה כולה עם ציפוי שוקולד שנותר.
מניחים את פירורי העוגה סביב בסיס העוגה. ציפוי צינור ירוק סביב כל החלק התחתון של העוגה עבור "דשא". כדי ליצור" לבה זורמת " ציפוי אדום רבע מהחלק העליון של העוגה משיכות כלפי מטה לאמצע העוגה עם קצה הסרט. חזור טכניקה עם זיגוג כתום, מתחיל כמעט בחלק העליון של עוגה וכלה שבו הדובדבן האדום מתחיל עם חפיפה קלה. חזור טכניקה עם ציפוי צהוב החל בחלק העליון של עוגה חפיפה הדובדבן כתום.
טפטוף צהוב ג ' ל אדום צביעה סביב החלק העליון של העוגה.
עבור אפקט העשן למקם כמה חתיכות של קרח יבש לתוך זכוכית נר votive.
מניחים את votive לתוך החור של עוגת bunt.
יוצקים כמות קטנה של מים חמים לתוך votive ולצפות בו עשן.