קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
10 מתכוני קוקטיילים טעימים ומרעננים לינואר!
10 מתכוני קוקטיילים טעימים ומרעננים לינואר!
המבצעים הטובים ביותר על מתנות אוכל: מבצעי בלאק פריידי וסייבר מאנדיי
המבצעים הטובים ביותר על מתנות אוכל: מבצעי בלאק פריידי וסייבר מאנדיי
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
שנה את מערכת היחסים שלך עם אוכל עם ספרי חובה אלה
שנה את מערכת היחסים שלך עם אוכל עם ספרי חובה אלה
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים

עוגת חתונה הוואי III

עוגת חתונה הוואי III
עוגת חתונה הוואי III דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. אם יש לכם שמנת כבדה, תמצית קוקוס, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת חתונה הוואית, עוגת חתונה הוואית, ו עוגיות עוגת חתונה הוואי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
להכין ולאפות תערובת עוגה על פי הוראות החבילה עבור עוגת 9x13 אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מוציאים עוגה מהתנור. בעוד העוגה חמה, לנקב חורים דרך העוגה עם הידית העגולה של כף עץ. חורים צריכים להיות במרווחים של 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
תנורתנור
4
יוצקים אננס מרוסק ומיץ על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
מיץמיץ
5
בואו להתקרר מעט.
6
בקערה קטנה, להכות את הפודינג המיידי עם חלב עד שהתערובת מתחילה להתעבות, כ 2 דקות. מערבבים את ציפוי מוקצף קפוא, ואז להפיץ על העוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה