עוגת חתונה הוואי III דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. אם יש לכם שמנת כבדה, תמצית קוקוס, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת חתונה הוואית, עוגת חתונה הוואית, ו עוגיות עוגת חתונה הוואי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
להכין ולאפות תערובת עוגה על פי הוראות החבילה עבור עוגת 9x13 אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מוציאים עוגה מהתנור. בעוד העוגה חמה, לנקב חורים דרך העוגה עם הידית העגולה של כף עץ. חורים צריכים להיות במרווחים של 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
תנור
4
יוצקים אננס מרוסק ומיץ על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתוש
מיץ
5
בואו להתקרר מעט.
6
בקערה קטנה, להכות את הפודינג המיידי עם חלב עד שהתערובת מתחילה להתעבות, כ 2 דקות. מערבבים את ציפוי מוקצף קפוא, ואז להפיץ על העוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש.