קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת טרס לאש

עוגת טרס לאש
עוגת טרס לאש היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם חלב, חמאה, חלב מרוכז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל דרום אמריקאי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 28%, המנה הזו די גרועה. נסו טרס לאשס דה קוקו (עוגת קוקוס טרס לאש), שוקולד טרס לאש דה רון קון (עוגת רום שוקולד טרס לאש), ו עוגת טרס לאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים חלמונים, חמאה וסוכר במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי 2 דקות או עד שהתערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
2
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מוסיפים לתערובת חלמון ביצה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
4
מקציפים חלבונים עד שהם נוקשים; מקפלים בעדינות לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
5
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת בגודל 13 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים בחום של 350 למשך 25 דקות או עד שקטיף עץ המוחדר במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן לעמוד 10 דקות.
8
פירס העליון של העוגה מספר פעמים עם שיפוד עץ קטן. מערבבים יחד חלב מרוכז, חלב מתאדה ושמנת; יוצקים בהדרגה ומורחים על עוגה חמה. (
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
מורחיםמורחים
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
9
יוצקים על 1/4 כוס בכל פעם, המאפשר תערובת כדי לספוג לתוך עוגת לפני לשפוך יותר.)
10
תן לעמוד 2 שעות; לכסות ולצנן לילה, אם תרצה בכך.
11
מורחים את החלק העליון של העוגה עם ציפוי רך לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
12
מקשטים, אם רוצים.
13
טריקים לשכלול טרס לאש: השתמש בטיפים של מנהלת מטבחי הבדיקה לידה ג ' ונס ברנט כדי שהעוגה הזו תצא בצורה מושלמת.
14
תנו לעוגה להתקרר בתבנית 10 דקות לאחר הוצאתה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
15
* בעוד זה עדיין חם, לתקוע חורים בעוגה עם לבחור עץ או שיפוד.
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
16
* שופכים לאט את תערובת החלב על העוגה - בערך 1/4 כוס בכל פעם-ומחליקים אותה פנימה בעזרת מרית או גב כף גדולה. אתה רוצה שרוב הנוזל ייספג בעוגה, מה שיהפוך אותה לחה במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית