קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת יום ההולדת הראשונה של גורמה לייב

עוגת יום ההולדת הראשונה של גורמה לייב
עוגת יום ההולדת הראשונה של גורמה Live עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 182 אוהדים. אם יש לך קמח עוגה, סודה לשתייה, מעורבב היטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 37%. מתכונים דומים: עוגת יום ההולדת הראשונה של גורמה לייב, עוגת שכבות טיפים + עוגת יום ההולדת הגדולה ביותר עד כה, ו עוגת יום ההולדת של אבא (aka עוגת השמש של פראני).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° עם מדפים בשליש העליון והתחתון. מחבתות עוגת חמאה, ואז ישבנים בשורה עם סיבובים של נייר שעווה או קלף וחמאה את הנייר. מחבתות אבק עם קמח נוסף ולהפיל עודף.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
לנצח חמאה עם סוכר בקערה גדולה במהירות בינונית גבוהה (רצוי באמצעות מערבל לעמוד) עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להוסיף תערובת וניל ופעימה 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
6
להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח לסירוגין עם יוגורט 3 קבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב רק עד חלקה. מחלקים הבלילה בין מחבתות (על 2 3/4 כוסות למחבת), מתפשט באופן שווה, ואז ראפ כל מחבת על הדלפק פעם או פעמיים כדי לחסל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים שכבות, החלפת מיקום של מחבתות וסידור מחדש אותם בתנור באמצע זמן האפייה, עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדו של המחבת ומלקט עץ מוכנס במרכז כל יוצא נקי, 15 עד 20 דקות בסך הכל עבור מחבתות 9 אינץ 'ו 20 עד 25 דקות בסך הכל עבור מחבתות 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מגניב 10 דקות מחבתות על מדפים, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבתות ולהפוך שכבות על מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
לטאטא יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד, ולאחר מכן לטאטא במים רותחים חמים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא, ואז להפחית את החום ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מחבת מחום וקצף בסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים שוקולדים ווניל, ומערבבים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
4
בואו לעמוד 1 דקה ומערבבים שוב עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
העברת תערובת שוקולד לקערת מתכת ולהגדיר קערה בקערה גדולה יותר של מי קרח. מערבבים תערובת שוקולד עד שהוא התקרר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
עם מיקסר חשמלי, להכות בחמאה, 2 כפות בכל פעם, עד משולב ציפוי אור מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
1
שים שכבה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או לעמוד.
2
מורחים 1 כוס של ציפוי מעל. מכסים בשכבה אחרת, בצד התחתון למעלה, וממרחים עם כוס נוספת של ציפוי. למעלה עם שכבה שלישית, למטה בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
3
מורחים שכבה דקה של ציפוי מסביב לצדדים ומעל לעוגה עם מרית אופסט. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים.) צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4
מורחים צדדים העליון של עוגה עם זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1
* הימנע מכל נטייה ייתכן שיהיה עליך להחליף יוגורט דל שומן או ללא שומן עבור יוגורט חלב מלא קרא; אחרת, העוגה לא יהיה לח או רך.* אם אתה גר בניו אינגלנד ויש לך גישה לחמאה האמיתית של קייט, להשתמש בו במקום היוגורט לקחת את העוגה למקום חלומי עוד יותר.* למרות שמערבל לעמוד עובד יפה על הבלילה עוגה, מערבל חשמלי מוחזק ביד יכול לשמש גם (מותגים משתנים בחוזק וכוח עשוי לדרוש זמן מכה ארוך יותר).* שכבות עוגה ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר או 1 שבוע קדימה קפוא. כך או כך, לעטוף היטב בנייר שעווה ולאחר מכן בשקית ניילון איטום חובה כבדה. אין צורך להפשיר לפני הרכבת עוגה, אבל לאחר ציפוי זה, לאפשר שפע של זמן לעוגה להפשיר ולבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. * העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ושמרה בשומר עוגה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)שוקולד מריר (60% קקאו), קצוץ בסדרשוקולד מריר (60% קקאו), קצוץ בסדר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה מנופה (לא עצמי עולה; לנפות לפני המדידה)קמח עוגה מנופה (לא עצמי עולה; לנפות לפני המדידה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל3(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס4largesביצים, מחומם במים חמים 5 דקותביצים, מחומם במים חמים 5 דקות01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקלות חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות כף ו מרוכךמקלות חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות כף ו מרוכך57(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)שוקולד לא ממותק( 100% קקאו), קצוץ בסדרשוקולד לא ממותק( 100% קקאו), קצוץ בסדר11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחים-חםמים רותחים-חם3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט רגיל ומעורר היטב, חלב מלא( לא בסגנון יווני), בטמפרטורת החדר (ראה הערות של טבחים)יוגורט רגיל ומעורר היטב, חלב מלא( לא בסגנון יווני), בטמפרטורת החדר (ראה הערות של טבחים)