עוגת יום ההולדת הראשונה של גורמה Live עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 182 אוהדים. אם יש לך קמח עוגה, סודה לשתייה, מעורבב היטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 37%. מתכונים דומים: עוגת יום ההולדת הראשונה של גורמה לייב, עוגת שכבות טיפים + עוגת יום ההולדת הגדולה ביותר עד כה, ו עוגת יום ההולדת של אבא (aka עוגת השמש של פראני).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° עם מדפים בשליש העליון והתחתון. מחבתות עוגת חמאה, ואז ישבנים בשורה עם סיבובים של נייר שעווה או קלף וחמאה את הנייר. מחבתות אבק עם קמח נוסף ולהפיל עודף.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
לנצח חמאה עם סוכר בקערה גדולה במהירות בינונית גבוהה (רצוי באמצעות מערבל לעמוד) עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להוסיף תערובת וניל ופעימה 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
6
להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח לסירוגין עם יוגורט 3 קבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב רק עד חלקה. מחלקים הבלילה בין מחבתות (על 2 3/4 כוסות למחבת), מתפשט באופן שווה, ואז ראפ כל מחבת על הדלפק פעם או פעמיים כדי לחסל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים שכבות, החלפת מיקום של מחבתות וסידור מחדש אותם בתנור באמצע זמן האפייה, עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדו של המחבת ומלקט עץ מוכנס במרכז כל יוצא נקי, 15 עד 20 דקות בסך הכל עבור מחבתות 9 אינץ 'ו 20 עד 25 דקות בסך הכל עבור מחבתות 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מגניב 10 דקות מחבתות על מדפים, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבתות ולהפוך שכבות על מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
לטאטא יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד, ולאחר מכן לטאטא במים רותחים חמים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא, ואז להפחית את החום ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מחבת מחום וקצף בסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים שוקולדים ווניל, ומערבבים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
4
בואו לעמוד 1 דקה ומערבבים שוב עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
5
העברת תערובת שוקולד לקערת מתכת ולהגדיר קערה בקערה גדולה יותר של מי קרח. מערבבים תערובת שוקולד עד שהוא התקרר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
עם מיקסר חשמלי, להכות בחמאה, 2 כפות בכל פעם, עד משולב ציפוי אור מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
1
שים שכבה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או לעמוד.
2
מורחים 1 כוס של ציפוי מעל. מכסים בשכבה אחרת, בצד התחתון למעלה, וממרחים עם כוס נוספת של ציפוי. למעלה עם שכבה שלישית, למטה בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
3
מורחים שכבה דקה של ציפוי מסביב לצדדים ומעל לעוגה עם מרית אופסט. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים.) צמרמורת או בקצרה להקפיא עוגה רק עד ציפוי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
4
מורחים צדדים העליון של עוגה עם זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1
* הימנע מכל נטייה ייתכן שיהיה עליך להחליף יוגורט דל שומן או ללא שומן עבור יוגורט חלב מלא קרא; אחרת, העוגה לא יהיה לח או רך.* אם אתה גר בניו אינגלנד ויש לך גישה לחמאה האמיתית של קייט, להשתמש בו במקום היוגורט לקחת את העוגה למקום חלומי עוד יותר.* למרות שמערבל לעמוד עובד יפה על הבלילה עוגה, מערבל חשמלי מוחזק ביד יכול לשמש גם (מותגים משתנים בחוזק וכוח עשוי לדרוש זמן מכה ארוך יותר).* שכבות עוגה ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר או 1 שבוע קדימה קפוא. כך או כך, לעטוף היטב בנייר שעווה ולאחר מכן בשקית ניילון איטום חובה כבדה. אין צורך להפשיר לפני הרכבת עוגה, אבל לאחר ציפוי זה, לאפשר שפע של זמן לעוגה להפשיר ולבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. * העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ושמרה בשומר עוגה בטמפרטורת החדר.