עוגת יום הולדת לבנה עם ציפוי מרנג איטלקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלבונים ביצה, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום הולדת שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת פירות יער עם ציפוי איטלקי-מרנג, עוגה לבנה ללא גלוטן עם מרנג איטלקי קרם חמאה, ו פקאן-אספרסו עוגת יום הולדת עם ציפוי קפה (מתכונים דומים).
הוראות
1
Preheat oven to 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
To prepare cake, coat 2 (9-inch) round cake pans with cooking spray; line bottoms of pans with wax paper. Coat wax paper with cooking spray; set aside.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
3
Place 2 cups sugar and unsalted butter in a large bowl; beat with a mixer at medium speed for 5 minutes or until well blended.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition. Beat in 1 teaspoon clear vanilla extract and 1/2 teaspoon almond extract.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
תמצית שקדים
ביצה
5
Lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
6
Combine flour, baking powder, baking soda, and 1/2 teaspoon salt, stirring with a whisk.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
Add flour mixture and buttermilk alternately to sugar mixture, beginning and ending with flour mixture, and mix after each addition.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
8
Pour batter into prepared cake pans. Sharply tap pans once on counter to remove air bubbles.
9
Bake at 350 for 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool cake in pans for 10 minutes on a wire rack; remove cake from pans. Carefully peel off wax paper, and cool completely on wire rack.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
מתלה תיל
תנור
10
To prepare icing, place cream of tartar and egg whites in a large bowl; beat with a mixer at high speed until soft peaks form.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
11
Combine 1 cup sugar, 1/4 cup water, and 1/4 teaspoon salt in a small saucepan. Cook over medium heat until sugar dissolves, stirring mixture frequently, and bring to a boil. Cook, without stirring, for 2 minutes or until a candy thermometer registers 23
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
12
Pour hot sugar syrup in a thin stream over egg whites, beating at high speed until stiff peaks form. Stir in 1 teaspoon vanilla extract and 1/2 teaspoon almond extract.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
תמצית שקדים
סירופ פשוט
חלבונים
13
Place 1 cake layer on a plate; spread cake layer with 2 cups icing. Top with the remaining cake layer.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציפוי
14
Spread remaining icing over top and sides of cake.
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are my top picks for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. It has 4.8 out of 5 stars and a bottle costs about 40 dollars.