קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםיום הולדת
מגזין

עוגת יום הולדת פשוטה עם זיגוג מרשמלו

עוגת יום הולדת פשוטה עם זיגוג מרשמלו
עוגת יום הולדת פשוטה עם זיגוג מרשמלו דורשת סביב 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 859 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך יום הולדת אירוע. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 99 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. מתכונים דומים: עוגת יום הולדת פשוטה עם זיגוג מרשמלו, עוגת יום הולדת ביתית פשוטה, ו עוגת יום הולדת לימון אוכמניות פשוטה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 (8 על ידי 2-אינץ) עגול עוגת מחבתות מיידי - לקרוא מדחום
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בנדיבות חמאה בתחתית ובצדדים של 2 מחבתות עוגה. שים סיבוב של נייר קלף בתחתית כל מחבת ומעיל אותם בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
3
שים את המחבתות על גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
ממיסים את 10 כפות החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוציאים את הסיר מהתנור ומאפשרים לו להתקרר מעט. מילואים.
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
סירסיר
6
בקערה בינונית מנפים יחד את הסודה לשתייה, המלח, אבקת האפייה והקמח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, הסוכר, הווניל והשמנת החמוצה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את תערובת הקמח בקבוצות קטנות למרכיבים הרטובים, תוך הקצפה תוך כדי כדי למנוע היווצרות גושים. יוצרים באר במרכז הבלילה ויוצקים פנימה את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
לטאטא עד חלקה. מקפלים פנימה את השוקולד הקצוץ
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מחלקים את הבלילה בין תבניות העוגה ומורחים לפלס את החלק העליון. הקש בעדינות על דפנות התבנית כך שהבלילה תתפזר באופן שווה. החלק את נייר האפייה למרכז התנור ואפה עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
11
מוציאים את התבניות מהתנור ומאפשרים לעוגות להתקרר מעט. הפוך את העוגות מהתבניות על גבי תבנית עם רשת וקלף את נייר הקלף. אפשר להם להתקרר לפחות 45 דקות לפני הכפור.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
1
יוצקים מעט מים, בעומק של כ -2 סנטימטרים, לסיר ליצירת דוד כפול מאולתר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים את המחבת על הכיריים ומביאים את המים לרתיחה עדינה. טובלים את המדחום לקריאה מיידית במים המבעבעים כדי לנקות את כל הזיהומים מהקצה ולבדוק שהמדחום עובד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
כירייםכיריים
מחבתמחבת
3
בקערת ערבוב נקייה וגדולה שלבו את 5 כפות המים הקרירים, קרם האבנית, הסוכר, החלבונים וסירופ התירס. הורידו בעדינות את הקערה מעל המים המבעבעים. מכבים את האש מתחת לסיר. השתמש במקצף יד חשמלי כדי להקציף את הלבנים מעל המים. אין להשאיר את תערובת החלבון ללא השגחה או להפסיק להכות בכל עת במהלך תהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
סירופ תירססירופ תירס
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
סירסיר
4
לאחר כ 3 דקות, להסיר את הקערה מן החום, להגדיר את המקצף למטה במהירות לקחת את הטמפרטורה של חלבונים ביצה. אתה רוצה שהם יגיעו ל -140 מעלות צלזיוס.אם אתה מודד את הטמפרטורה לפני שהם מגיעים לנקודה זו, החזיר מיד את קערת הלבנים מעל המים וחדש להכות עד שיסיימו, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוציאים את הקערה מהמים ומקפלים פנימה את תמצית הווניל. זה צריך להיראות כמו רכות מרשמלו. הניחו את הציפוי בצד כדי לאפשר לתערובת להתקרר. פרוסט העוגה על ידי, כמו האבא שלי נהג לומר, "דגדוג" הציפוי בכל רחבי העליון ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
מרשמלומרשמלו
ציפויציפוי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מגישים מיד.

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קרם טרטרקרם טרטר2חלבונים, טמפרטורת החדרחלבונים, טמפרטורת החדר2ביציםביצים5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטל, טרי או מופשר קפואפטל, טרי או מופשר קפוא11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוצים גס חצי שוקולדקצוצים גס חצי שוקולד4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק10(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, בתוספת נוספת עבור מחבתות עוגהחמאה ללא מלח, בתוספת נוספת עבור מחבתות עוגה11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס5(חוֹרֶף)מים קרים, ועוד עבור הדוד הכפולמים קרים, ועוד עבור הדוד הכפול