עוגת יום הולדת פשוטה עם זיגוג מרשמלו דורשת סביב 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 859 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך יום הולדת אירוע. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 99 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. מתכונים דומים: עוגת יום הולדת פשוטה עם זיגוג מרשמלו, עוגת יום הולדת ביתית פשוטה, ו עוגת יום הולדת לימון אוכמניות פשוטה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 (8 על ידי 2-אינץ) עגול עוגת מחבתות מיידי - לקרוא מדחום
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בנדיבות חמאה בתחתית ובצדדים של 2 מחבתות עוגה. שים סיבוב של נייר קלף בתחתית כל מחבת ומעיל אותם בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת
3
שים את המחבתות על גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
ממיסים את 10 כפות החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוציאים את הסיר מהתנור ומאפשרים לו להתקרר מעט. מילואים.
ציוד שתשתמש בו
כיריים
סיר
6
בקערה בינונית מנפים יחד את הסודה לשתייה, המלח, אבקת האפייה והקמח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, הסוכר, הווניל והשמנת החמוצה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
וניל
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים את תערובת הקמח בקבוצות קטנות למרכיבים הרטובים, תוך הקצפה תוך כדי כדי למנוע היווצרות גושים. יוצרים באר במרכז הבלילה ויוצקים פנימה את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
לטאטא עד חלקה. מקפלים פנימה את השוקולד הקצוץ
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מחלקים את הבלילה בין תבניות העוגה ומורחים לפלס את החלק העליון. הקש בעדינות על דפנות התבנית כך שהבלילה תתפזר באופן שווה. החלק את נייר האפייה למרכז התנור ואפה עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קיסמים
תנור
מחבת
11
מוציאים את התבניות מהתנור ומאפשרים לעוגות להתקרר מעט. הפוך את העוגות מהתבניות על גבי תבנית עם רשת וקלף את נייר הקלף. אפשר להם להתקרר לפחות 45 דקות לפני הכפור.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
מתלה תיל
תנור
1
יוצקים מעט מים, בעומק של כ -2 סנטימטרים, לסיר ליצירת דוד כפול מאולתר.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
מחבת רוטב
2
מניחים את המחבת על הכיריים ומביאים את המים לרתיחה עדינה. טובלים את המדחום לקריאה מיידית במים המבעבעים כדי לנקות את כל הזיהומים מהקצה ולבדוק שהמדחום עובד.
מרכיבים שתצטרך
מים
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
כיריים
מחבת
3
בקערת ערבוב נקייה וגדולה שלבו את 5 כפות המים הקרירים, קרם האבנית, הסוכר, החלבונים וסירופ התירס. הורידו בעדינות את הקערה מעל המים המבעבעים. מכבים את האש מתחת לסיר. השתמש במקצף יד חשמלי כדי להקציף את הלבנים מעל המים. אין להשאיר את תערובת החלבון ללא השגחה או להפסיק להכות בכל עת במהלך תהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
סירופ תירס
חלבונים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
סיר
4
לאחר כ 3 דקות, להסיר את הקערה מן החום, להגדיר את המקצף למטה במהירות לקחת את הטמפרטורה של חלבונים ביצה. אתה רוצה שהם יגיעו ל -140 מעלות צלזיוס.אם אתה מודד את הטמפרטורה לפני שהם מגיעים לנקודה זו, החזיר מיד את קערת הלבנים מעל המים וחדש להכות עד שיסיימו, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוציאים את הקערה מהמים ומקפלים פנימה את תמצית הווניל. זה צריך להיראות כמו רכות מרשמלו. הניחו את הציפוי בצד כדי לאפשר לתערובת להתקרר. פרוסט העוגה על ידי, כמו האבא שלי נהג לומר, "דגדוג" הציפוי בכל רחבי העליון ואת הצדדים.