עוגת יום הולדת פשוטה עם ציפוי מרשמלו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 859 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה מושלם עבור יום הולדת. נסו עוגת יום הולדת תוצרת בית פשוטה, עוגת יום הולדת לימון אוכמניות פשוטה, ו עוגת יום הולדת עם ציפוי צמר גפן מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 (8 על ידי 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ומדחום קריאה מיידית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טרי
2
חמאה בנדיבות את החלק התחתון ואת הצדדים של 2 מחבתות עוגה. שים סיבוב של נייר קלף בתחתית כל מחבת ומעייל אותם עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דק
1/4 כוס מנגו מחית
3
שים את המחבתות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
4
ממיסים את 10 כפות החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הסר את הסיר מהתנור ולאפשר לו להתקרר מעט. שמור.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
בקערה בינונית, לנפות יחד את סודה לשתיה, מלח, אבקת אפייה וקמח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
בקערה גדולה, להכות את הביצים, סוכר, וניל, שמנת חמוצה יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
דבש הדרים
(U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
8
מוסיף את תערובת הקמח בקבוצות קטנות למרכיבים הרטובים, מטאטא כמו שאתה הולך כדי למנוע היווצרות של גושים. הפוך באר במרכז הבלילה ויוצקים את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
להקציף עד חלקה. מקפלים את השוקולד הקצוץ
מרכיבים שתצטרך
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה ולהתפזר לרמה העליונה. הקש בעדינות על הצדדים של המחבת כך הבלילה מפיצה באופן שווה. החלק את תבנית האפייה למרכז התנור ואפה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
טעם חמאה צלול
תערובת פלפל גרוס טרי
1/4 כוס מנגו מחית
11
הסר את המחבתות מהתנור ולאפשר לעוגות להתקרר לזמן קצר. הפוך את העוגות מהמחבתות על תבנית אפייה המצוידת במתלה תיל וקלף את נייר הקלף. אפשר להם להתקרר לפחות 45 דקות לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות כריך פרוס
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דק
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
תפוזים, פרוסים וחצויים
תערובת פלפל גרוס טרי
1
יוצקים קצת מים, על 2 אינץ ' עמוק, לתוך סיר כדי ליצור דוד כפול מאולתר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
שים את המחבת על הכיריים ותביא את המים לרתיחה עדינה. לטבול את המדחום לקרוא מיידית לתוך המים רותחים כדי לנקות את כל זיהומים מהקצה כדי לבדוק כי המדחום עובד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס מנגו מחית
3
בקערת ערבוב גדולה ונקייה, לשלב את 5 כפות מים קרים, קרם של טרטר, סוכר, חלבונים ביצה וסירופ תירס. בעדינות להוריד את הקערה על פני המים רותחים. כבה את החימום מתחת לסיר. השתמש במקצף יד חשמלי להצליף הלבנים מעל המים. אין להשאיר את תערובת הביצה ללא השגחה או להפסיק להכות בכל עת במהלך תהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
1/2 כוס סוכר גס
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לאחר כ 3 דקות, להסיר את הקערה מן החום, להגדיר את המקצף למטה במהירות לקחת את הטמפרטורה של החלבונים ביצה. אתה רוצה שהם יגיעו 140 מעלות F. אם אתה מודד את הטמפרטורה לפני שהם מגיעים לנקודה זו, מיד לשים את הקערה של לבנים בחזרה על המים ולחדש מכות עד שהם סיימו, 2-3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
הסר את הקערה מהמים ולקפל בתמצית הוניל. זה צריך להיראות כמו מרשמלו fluffiness. הניחו בצד את הזיגוג כדי לאפשר לתערובת להתקרר. כפור את העוגה על ידי, כמו האבא שלי נהג לומר, "glopping" הציפוי בכל רחבי העליון והצדדים.