קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםיום הולדת
מגזין

עוגת יום הולדת פשוטה עם ציפוי מרשמלו

עוגת יום הולדת פשוטה עם ציפוי מרשמלו
עוגת יום הולדת פשוטה עם ציפוי מרשמלו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 859 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה מושלם עבור יום הולדת. נסו עוגת יום הולדת תוצרת בית פשוטה, עוגת יום הולדת לימון אוכמניות פשוטה, ו עוגת יום הולדת עם ציפוי צמר גפן מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 (8 על ידי 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ומדחום קריאה מיידית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
2
חמאה בנדיבות את החלק התחתון ואת הצדדים של 2 מחבתות עוגה. שים סיבוב של נייר קלף בתחתית כל מחבת ומעייל אותם עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דקכגון הית' או סקור, קצוצים דק
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
3
שים את המחבתות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
4
ממיסים את 10 כפות החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הסר את הסיר מהתנור ולאפשר לו להתקרר מעט. שמור.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
בקערה בינונית, לנפות יחד את סודה לשתיה, מלח, אבקת אפייה וקמח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
בקערה גדולה, להכות את הביצים, סוכר, וניל, שמנת חמוצה יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
דבש הדריםדבש הדרים
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
8
מוסיף את תערובת הקמח בקבוצות קטנות למרכיבים הרטובים, מטאטא כמו שאתה הולך כדי למנוע היווצרות של גושים. הפוך באר במרכז הבלילה ויוצקים את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
להקציף עד חלקה. מקפלים את השוקולד הקצוץ
מרכיבים שתצטרך
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה ולהתפזר לרמה העליונה. הקש בעדינות על הצדדים של המחבת כך הבלילה מפיצה באופן שווה. החלק את תבנית האפייה למרכז התנור ואפה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
11
הסר את המחבתות מהתנור ולאפשר לעוגות להתקרר לזמן קצר. הפוך את העוגות מהמחבתות על תבנית אפייה המצוידת במתלה תיל וקלף את נייר הקלף. אפשר להם להתקרר לפחות 45 דקות לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות כריך פרוסעוגיות כריך פרוס
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דקכגון הית' או סקור, קצוצים דק
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
1
יוצקים קצת מים, על 2 אינץ ' עמוק, לתוך סיר כדי ליצור דוד כפול מאולתר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
שים את המחבת על הכיריים ותביא את המים לרתיחה עדינה. לטבול את המדחום לקרוא מיידית לתוך המים רותחים כדי לנקות את כל זיהומים מהקצה כדי לבדוק כי המדחום עובד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
3
בקערת ערבוב גדולה ונקייה, לשלב את 5 כפות מים קרים, קרם של טרטר, סוכר, חלבונים ביצה וסירופ תירס. בעדינות להוריד את הקערה על פני המים רותחים. כבה את החימום מתחת לסיר. השתמש במקצף יד חשמלי להצליף הלבנים מעל המים. אין להשאיר את תערובת הביצה ללא השגחה או להפסיק להכות בכל עת במהלך תהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
1/2 כוס סוכר גס1/2 כוס סוכר גס
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לאחר כ 3 דקות, להסיר את הקערה מן החום, להגדיר את המקצף למטה במהירות לקחת את הטמפרטורה של החלבונים ביצה. אתה רוצה שהם יגיעו 140 מעלות F. אם אתה מודד את הטמפרטורה לפני שהם מגיעים לנקודה זו, מיד לשים את הקערה של לבנים בחזרה על המים ולחדש מכות עד שהם סיימו, 2-3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
הסר את הקערה מהמים ולקפל בתמצית הוניל. זה צריך להיראות כמו מרשמלו fluffiness. הניחו בצד את הזיגוג כדי לאפשר לתערובת להתקרר. כפור את העוגה על ידי, כמו האבא שלי נהג לומר, "glopping" הציפוי בכל רחבי העליון והצדדים.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
עוגיות כריך פרוסעוגיות כריך פרוס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קרם טרטרקרם טרטר2חלבונים, טמפרטורת החדרחלבונים, טמפרטורת החדר2ביציםביצים5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוצים גס חצי שוקולדקצוצים גס חצי שוקולד4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק10(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, בתוספת נוספת עבור מחבתות עוגהחמאה ללא מלח, בתוספת נוספת עבור מחבתות עוגה11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס5(חוֹרֶף)מים קרים, ועוד עבור הדוד הכפולמים קרים, ועוד עבור הדוד הכפול