קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםיום הולדת
מגזין

עוגת יום הולדת קרם תות

עוגת יום הולדת קרם תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת יום הולדת קרם תות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 940 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, סוכר, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכון זה מ רציני אוכל יש 91 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת יום הולדת לימון עם קרם חמאה פטל, Starlight צהוב עוגת יום הולדת עם שוקולד חמאה, ו עוגת יום הולדת Funfetti עם שוקולד פלומתי חמאה.

הוראות

1
עבור העוגה: מעיל קל שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה. תחתית קו עם סיבובי נייר קלף ומעיל שוב עם תרסיס אפייה. התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מערבבים חלב ווניל בכוס מדידה נוזלית; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
4
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, הלבן ביצה שוט על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם השתמשת קערת המיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
לנצח את החמאה ואת הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר עם מצורף ההנעה במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
7
מוסיפים תערובת קמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם תערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
8
מקפלים בחלבון ביצה עם מרית גומי ולחלק את הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
אופים עד tester מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב 10 דקות מחבתות. הפעל עוגות החוצה ישירות על מדפים, לקלף ולהשליך קלף, ולאחר מכן הפוך כך צמרות פונות למעלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
11
לקבלת ציפוי והרכבה: בינתיים, מערבבים יחד סוכר, מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
בעוד סירופ רותח, בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, חלבון ביצה שוט ומלח במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות. עם מיקסר פועל על מהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות לשפוך סירופ רותח לתוך חלבוני הביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
13
עם מיקסר במהירות בינונית, להוסיף חמאה, חתיכה אחת בכל פעם (ראה הערה לעיל). המשך להכות עד אור ורך, 3 עד 5 דקות. מקפלים תותים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
עם סכין משונן, לקצץ כ 1/8 אינץ ' מן צמרות של עוגות כדי להפוך משטח אפילו. לאחר מכן, לחתוך כל עוגה לשניים כדי ליצור 4 שכבות שוות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
15
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה או דוכן עוגה ומפיצים 1/3 כוס חלב מרוכז ממותק. חזור עם שאר שכבות העוגה וחלב מרוכז ממותק.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
16
עם מרית אופסט, כפור את הצדדים העליון של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
17
לשרת.

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים319(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)1/4 כוסות (על קמח עוגה1/4 כוסות (על קמח עוגה2(חוֹרֶף)סירופ תירס קלסירופ תירס קל4largesחלבונים ביצה, בטמפרטורת החדר (ראה הערות)חלבונים ביצה, בטמפרטורת החדר (ראה הערות)4largesביצים, מופרדות בטמפרטורת החדרביצים, מופרדות בטמפרטורת החדר347(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)3/4 כוסות (על סוכר מגורען3/4 כוסות (על סוכר מגורען2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב, בטמפרטורת החדרחלב, בטמפרטורת החדר01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים68(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)כוסות (על תותים מיובשיםכוסות (על תותים מיובשים248(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)1/4 כוסות (על סוכר1/4 כוסות (על סוכר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(מתוך 14 אונקיה אחת יכול) חלב מרוכז ממותק(מתוך 14 אונקיה אחת יכול) חלב מרוכז ממותק340(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)מקלות חמאה ללא מלח, לחתוך 24 חתיכות, בטמפרטורת החדרמקלות חמאה ללא מלח, לחתוך 24 חתיכות, בטמפרטורת החדר21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן