עוגת ליקר ביצים מתובלת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 438 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת ליקר ביצים, עוגת ליקר ביצים, ו עוגת ליקר ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן וקמח בנדיבות מחבת 12 כוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
2
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי כ 2 דקות או עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, להכות 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטל, טרי או מופשר קפוא
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
5
מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם 1 כוס ליקר ביצים, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל, אם תרצה, ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 חבילה פטל קפוא, מופשר
2 קורטים ציפורן טחון
20 פרוסות זוקיני דקות
סוכריות חמאה קשות מרוסקות
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
6
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה. מערבבים קינמון הבא 3 מרכיבים לתוך הבלילה הנותרים. הבלילה ספייס על הבלילה פשוטה. לסובב חובטים יחד, באמצעות סכין.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
7
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 ממתק צ'אקלס צהוב
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
8
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
1 ממתק צ'אקלס צהוב
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח