קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מלאך שוקולד גרמנית II

עוגת מלאך שוקולד גרמנית II
לכו לחנות ותביאו קרם כבד, תמצית ונילן, שוקולד גרמני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו ההמבורגרים הגרמניים של טרה ואנג'ל, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים שמנת של טרטר ומלח ומכים עד שהלבנים עומדים בפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
מלחמלח
4
מוסיפים סוכר בהדרגה ומכים עד נוקשה מאוד. מקפלים אגוזים קצוצים 1 כפית. וניל. להפוך את הקצפת לצלחת פאי 9 אינץ ' מרוחה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
5
מורחים על החלק התחתון ועל הצדדים של הצלחת, בניית הצדדים 1/2 אינץ ' מעל קצה הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
8
הסר מהחום ומערבבים בקפה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
9
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת לפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
להקציף וניל. מקפלים 1/3 של הקרם לתוך שוקולד נמס, ולאחר מכן לקפל את תערובת השוקולד בחזרה לתוך קצפת עד לא פסים להישאר. עבוד במהירות כדי למנוע מהשוקולד להתקף. תערובת כפית לתוך קליפת מרנג. צ ' יל במשך 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
ונילוניל
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף