לכו לחנות ותביאו קרם כבד, תמצית ונילן, שוקולד גרמני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו ההמבורגרים הגרמניים של טרה ואנג'ל, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
מוסיפים שמנת של טרטר ומלח ומכים עד שהלבנים עומדים בפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
מלח
4
מוסיפים סוכר בהדרגה ומכים עד נוקשה מאוד. מקפלים אגוזים קצוצים 1 כפית. וניל. להפוך את הקצפת לצלחת פאי 9 אינץ ' מרוחה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
סוכר
אגוזים
5
מורחים על החלק התחתון ועל הצדדים של הצלחת, בניית הצדדים 1/2 אינץ ' מעל קצה הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
8
הסר מהחום ומערבבים בקפה.
מרכיבים שתצטרך
קפה
9
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת לפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
להקציף וניל. מקפלים 1/3 של הקרם לתוך שוקולד נמס, ולאחר מכן לקפל את תערובת השוקולד בחזרה לתוך קצפת עד לא פסים להישאר. עבוד במהירות כדי למנוע מהשוקולד להתקף. תערובת כפית לתוך קליפת מרנג. צ ' יל במשך 2 שעות במקרר.