עוגת פטל - גלידה
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם ג'לטין טעם פטל ג' לי, קרום פאי אוריאו, ציפוי קצפת מגניבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת.
הוראות
מערבבים מיץ רותח לתוך תערובת ג ' לטין יבש בקערה גדולה לפחות 3 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מוסיפים גלידה על ידי כפות, ערבוב עם חוט להקציף לאחר כל תוספת עד גלידה נמס לחלוטין.
מוסיפים חצי ציפוי מוקצף; מערבבים עד היטב מעורבב. מערבבים בעדינות בכוס 1 של פטל. מקררים, במידת הצורך, עד התערובת עבה מספיק כדי תלולית. כף לקרום.
להקפיא 3 שעות או עד המשרד. למעלה עם תוספת קצפת הנותרים שנותרו 1/4 כוס פטל רק לפני ההגשה. שאריות פאי במקפיא.