קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פנטזיה סינדרלה

עוגת פנטזיה סינדרלה
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו חלבונים, קמח לעוגה, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פנטזיה עוגה, עוגת פנטזיה פאדג, ו עוגת פנטזיה Kahlua שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים מרנג בסיסי
2
תערובת לשלישים.
3
לטאטא 1 עד 2 טיפות צבע מאכל צהוב לתוך החלק הראשון, 1 עד 2 טיפות צבע מאכל אדום לתוך החלק השני, ו 1 עד 2 טיפות צבע מאכל ירוק לתוך החלק השלישי. כפית כל חלק לתוך שקית לקשט מצויד קצה כוכב גדול. צינור 12 (1 אינץ') תלוליות של כל צבע על גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
אופים ב 200 במשך 1 שעה ו 45 דקות עד 2 שעות; לכבות את התנור.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
תנו למרנג לעמוד בתנור סגור עם אור על 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
7
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים סוכר, 2 כפות בכל פעם, מכים עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בקמח, 1/4 כוס בכל פעם. מקפלים תמצית שקדים, וכפית לתוך נייר שעווה מצופה 12 אינץ עוגה-או מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
9
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במחבת על מתלה תיל 40 דקות. הפעל מרית מתכת דקה סביב קצוות העוגה כדי לשחרר; להסיר מהמחבת, לקלף את נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מורחים ציפוי מרנג איטלקי על גבי וצדדים של עוגה. סיבובים מרנג תל על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
11
הערה: ניתן להשתמש בשקית ניילון zip-top לצנרת. מרנג בכפית לשקיות. חותכים חור 1 בפינה של שקיות; מקצפת צינור.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה