צריך קינוח צמחוני? טארט קרם אפרסק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, קמח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת קרם אפרסק, עוגת קרם אפרסק, ו טארט אפרסק ושמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להפוך את הקרום, למקם את הקמח, חמאה, שמנת חמוצה מעבד מזון דופק לשלב. כאשר הבצק יצר כדור, לטפוח עם ידיים מקורנות קלות לתחתית וצדדים של מחבת טארט 10 אינץ 'ungreased עם תחתית נשלפת 1/2 אינץ' צדדים, או צלחת au gratin עגול.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
חמאה
קרום
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
טופס טארט
3
אופים במשך כ 15 דקות, עד הקרום מוגדר אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בואו להתקרר בעת הכנת המילוי.
5
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
כדי להפוך את המילוי, אם באמצעות אפרסקים טריים, לקלף עבה לחתוך את האפרסקים. מסדרים את פרוסות האפרסק הטריות או המשומרות במעגלים חופפים על גבי הקרום, עד שהן מכוסות לחלוטין. מילוי יתר של הקרום, כמו אפרסקים יהיה לצייר במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
קרום
7
מערבבים את החלמונים, שמנת חמוצה, סוכר וקמח ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
חלמון ביצה
קמח לכל מטרה
סוכר
8
יוצקים את התערובת על האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
9
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופים במשך כ 1 שעה, עד פודינג קובע והוא זהוב חיוור בצבע. לכסות עם אוהל רדיד אלומיניום אם הקרום מקבל כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
תנור
טופס טארט
10
להעביר את מחבת טארט למתלה תיל להתקרר. כאשר מגניב, להסיר את הקיר בצד של המחבת. כדי להפוך את הזיגוג, לשלב את הריבות או ג ' לי ולימונדה.
מרכיבים שתצטרך
משמר
לימונדה
זיגוג
ג'לי
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
טופס טארט
מחבת
11
מורחים עם מברשת מאפה מעל החלק העליון של טארט חם.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
12
מגישים חם טארט, בטמפרטורת החדר, או מקורר.
13
* הערה של קוק: אם משתמשים באפרסקים טריים, מפזרים קצת מיץ לימון לאחר חיתוך.