קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם אפרסק

עוגת קרם אפרסק
צריך קינוח צמחוני? טארט קרם אפרסק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, קמח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת קרם אפרסק, עוגת קרם אפרסק, ו טארט אפרסק ושמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להפוך את הקרום, למקם את הקמח, חמאה, שמנת חמוצה מעבד מזון דופק לשלב. כאשר הבצק יצר כדור, לטפוח עם ידיים מקורנות קלות לתחתית וצדדים של מחבת טארט 10 אינץ 'ungreased עם תחתית נשלפת 1/2 אינץ' צדדים, או צלחת au gratin עגול.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חמאהחמאה
קרוםקרום
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
טופס טארטטופס טארט
3
אופים במשך כ 15 דקות, עד הקרום מוגדר אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בואו להתקרר בעת הכנת המילוי.
5
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
כדי להפוך את המילוי, אם באמצעות אפרסקים טריים, לקלף עבה לחתוך את האפרסקים. מסדרים את פרוסות האפרסק הטריות או המשומרות במעגלים חופפים על גבי הקרום, עד שהן מכוסות לחלוטין. מילוי יתר של הקרום, כמו אפרסקים יהיה לצייר במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
קרוםקרום
7
מערבבים את החלמונים, שמנת חמוצה, סוכר וקמח ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
8
יוצקים את התערובת על האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
9
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופים במשך כ 1 שעה, עד פודינג קובע והוא זהוב חיוור בצבע. לכסות עם אוהל רדיד אלומיניום אם הקרום מקבל כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
טופס טארטטופס טארט
10
להעביר את מחבת טארט למתלה תיל להתקרר. כאשר מגניב, להסיר את הקיר בצד של המחבת. כדי להפוך את הזיגוג, לשלב את הריבות או ג ' לי ולימונדה.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
לימונדהלימונדה
זיגוגזיגוג
ג'ליג'לי
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
11
מורחים עם מברשת מאפה מעל החלק העליון של טארט חם.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
12
מגישים חם טארט, בטמפרטורת החדר, או מקורר.
13
* הערה של קוק: אם משתמשים באפרסקים טריים, מפזרים קצת מיץ לימון לאחר חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
אפרסקאפרסק