טארט שוקולד אגס-אגוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר מגורען, נתחי שוקולד חלב, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו אגס שוקולד מריר ועוגת אגוזים, עוגת האגסים-אגוז, ו טארט אגס, בינהם כחול ואגוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, קיצור, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קיצור
קרום
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
טפטוף ב 2 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לתוך מחבת springform 9 אינץ', לחיצה עליו לתוך התחתון ו 2 אינץ ' בצד. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הקרום עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
6
אופים עד הזהב מסביב לקצה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
8
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
1
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד הזהב, 8 עד 10 דקות; בואו להתקרר. דופק במעבד מזון עם חמאה, סוכר ממתקים, ביצה, קינמון ומלח כדי ליצור משחה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
קינמון
אגוזי מלך
חמאה
מורחים
טוסט
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תבנית אפייה
תנור
2
שלב 2 כוסות מים וסוכר מגורען בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מקלפים את האגס וחותכים לחתיכות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
מים
אגס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים לסיר ומבשלים עד למכרז, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מסננים, ואז להפיץ את האגס על מגבות נייר ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
אגס
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
מורחים את אגוז מילוי שווה בקרום מקורר, ולאחר מכן לחץ על אגס וחתיכות שוקולד לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד
קרום
אגוזי מלך
אגס
6
אופים עד המילוי נפוח וזהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.