קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד אגס-אגוז

עוגת שוקולד אגס-אגוז
טארט שוקולד אגס-אגוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר מגורען, נתחי שוקולד חלב, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו אגס שוקולד מריר ועוגת אגוזים, עוגת האגסים-אגוז, ו טארט אגס, בינהם כחול ואגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, קיצור, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קיצורקיצור
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
טפטוף ב 2 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לתוך מחבת springform 9 אינץ', לחיצה עליו לתוך התחתון ו 2 אינץ ' בצד. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הקרום עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
6
אופים עד הזהב מסביב לקצה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
1
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד הזהב, 8 עד 10 דקות; בואו להתקרר. דופק במעבד מזון עם חמאה, סוכר ממתקים, ביצה, קינמון ומלח כדי ליצור משחה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קינמוןקינמון
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שלב 2 כוסות מים וסוכר מגורען בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מקלפים את האגס וחותכים לחתיכות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
מיםמים
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים לסיר ומבשלים עד למכרז, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מסננים, ואז להפיץ את האגס על מגבות נייר ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מורחים את אגוז מילוי שווה בקרום מקורר, ולאחר מכן לחץ על אגס וחתיכות שוקולד לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
קרוםקרום
אגוזי מלךאגוזי מלך
אגסאגס
6
אופים עד המילוי נפוח וזהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
8
צילום: ג ' וני מילר

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטל, טרי או מופשר קפואפטל, טרי או מופשר קפוא1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטל, טרי או מופשר קפואפטל, טרי או מופשר קפוא01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קינמון טחוןקינמון טחון796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגושי שוקולד חצי מתוקים או חלבגושי שוקולד חצי מתוקים או חלב1גדולאגס (כגון Bosc, Bartlett או Anjou)אגס (כגון Bosc, Bartlett או Anjou)11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח5(חוֹרֶף)חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות6(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות ובטמפרטורת החדרחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות ובטמפרטורת החדר3(חוֹרֶף)קיצור ירקות קרקיצור ירקות קר3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)