עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 45 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות. גשו לסופר וקנו קינמון, אגוזי פקאן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאת שני 9-אינץ עגול עוגת מחבתות. מרפדים את התחתית בנייר אפייה, ואז חמאה ומקמחים את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
3
בקערה קטנה מקציפים את קמח העוגה עם הקינמון, אגוז המוסקט והמלח. בכוס מדידה מערבבים את חלב החמאה עם תמצית הווניל וסודה לשתייה עד לאיחוד. בקערת מערבל חשמלי עומד המצויד במשוט מקציפים את החמאה המרוככת עם הסוכר עד שהיא תפוחה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
סודה לשתייה
חלב-חמאה
קמח עוגה
קינמון
חמאה
מוסקט
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
כוס מדידה
מקציף
קערה
4
מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד שהם משולבים, ואז מקציפים פנימה את השוקולד המומס, מגרדים את הצד והתחתון של הקערה לפי הצורך. מקציפים פנימה את החומרים היבשים והרטובים ב -3 קבוצות מתחלפות, מגרדים מדי פעם בצד הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מעבירים את בלילת העוגה לקערה גדולה ושוטפים את קערת הערבוב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
מוסיפים את החלבונים לקערת הערבוב ומקציפים עם המטרפה עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים את החלבונים הטרופות לבלילת השוקולד עד שלא נותרו פסים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
7
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות המוכנות ואופים את העוגות במשך 45 עד 50 דקות, עד שקיסם המוחדר למרכזים יוצא עם מעט פירורים לחים מחוברים.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
8
תנו לעוגות להתקרר מעט על רשת, ואז הפכו את העוגות וקילפו את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מתלה תיל
9
תנו לעוגות להתקרר לגמרי.
10
מורחים את הפקאנים על צלחת פאי וטוסטים כ-12 דקות, עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
מורחים
טוסט
11
בואו להתקרר, ואז קוצצים גס 1 כוס מהאגוזים ומשאירים את השאר שלמים. בקערת מערבל עומד המצויד במטרפה (או בעזרת מערבל חשמלי כף יד) מקציפים את החמאה המרוככת עם סוכר הקונדיטורים ואבקת הקקאו עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
אבקת קקאו
חמאה
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
מקציף
קערה
12
מוסיפים את תמצית הווניל והקפה החם ומקציפים את הכפור עד שהם תפוחים. מקפלים פנימה את 1/2 כוס הקוקוס הגרוס ואת הפקאנים הקלויים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגורר
תמצית וניל
ציפוי
קפה
פקאנים
13
מניחים שכבת עוגה על צלחת ומורחים מעל מחצית מהציפוי. מכסים בשכבת העוגה השנייה ומורחים את הציפוי שנותר בחלקו העליון.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
14
מקשטים את העוגה בקוקוס מגורר ובכל הפקאנים הקלויים.