המתכון עוגת שוקולד גרמנית עם מילוי קוקוס-פקאן מוכן בסביבות 4 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 118 גרם של שומן, וסך הכל 1628 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא קוקוס, תמצית ונילן, קמח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו גרמנית-עוגת שוקולד עם רוטב קוקוס-פקאן, עוגת שוקולד גרמנית עם רוטב קוקוס-פקאן, ו עוגת שוקולד גרמנית עם ציפוי קוקוס-פקאן Cajeta (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ספריי שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ ' עם תרסיס בישול לא מקל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
מוסיף את השמנת החמוצה ווניל, מכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
וניל
5
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח. בהדרגה להוסיף לתערובת החמאה, לסירוגין עם חלב החמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
חמאה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיף את השוקולד נמס, מכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
7
כפית את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
8
אופים עד שבחיצת עץ מוכנסת למרכז יוצאת נקייה, 18 עד 22 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
בואו להתקרר במחבתות במשך 10 דקות.
10
הסר מן המחבתות להתקרר לחלוטין על מדפים תיל.
11
מורחים שני שלישים מהמילוי קוקוס-פקאן באופן שווה בין שכבות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
מורחים
פקאנים
12
מניחים את העוגה במקפיא לפחות 1 שעה.
13
מורחים ציפוי שוקולד גנאש באופן שווה על גבי הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציפוי
מורחים
14
מורחים את מילוי קוקוס-פקאן שליש הנותרים באופן שווה על החלק העליון של העוגה. מסדרים את חצאי הפקאן סביב העליון והתחתון של עוגה אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
קוקוס
מורחים
15
מקשטים עם תלתלי שוקולד אם תרצה. אחסן את העוגה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
16
בסיר בינוני, לשלב את השמנת, סוכר וחלמונים ביצה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מומס והתערובת מצפה את החלק האחורי של כף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
17
הסר מהחום ולהוסיף את הקוקוס, פקאן וחמאה, ערבוב עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
חמאה
פקאנים
18
תנו לעמוד עד שהתערובת תגיע לטמפרטורת החדר.
19
בקערה בינונית, לשלב את שוקולד קצוץ, חמאה וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
20
יוצקים את השמנת הרותחת על תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
21
בואו לעמוד במשך 1 דקה. מערבבים עד השוקולד נמס והתערובת חלקה. צמרמורת במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הציפוי הוא עקביות להפיץ.