קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

עוגת שוקולד גרמנית עם מילוי קוקוס-פקאן

עוגת שוקולד גרמנית עם מילוי קוקוס-פקאן
המתכון עוגת שוקולד גרמנית עם מילוי קוקוס-פקאן מוכן בסביבות 4 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 118 גרם של שומן, וסך הכל 1628 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא קוקוס, תמצית ונילן, קמח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו גרמנית-עוגת שוקולד עם רוטב קוקוס-פקאן, עוגת שוקולד גרמנית עם רוטב קוקוס-פקאן, ו עוגת שוקולד גרמנית עם ציפוי קוקוס-פקאן Cajeta (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ספריי שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ ' עם תרסיס בישול לא מקל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיף את השמנת החמוצה ווניל, מכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
5
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח. בהדרגה להוסיף לתערובת החמאה, לסירוגין עם חלב החמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיף את השוקולד נמס, מכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
7
כפית את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
8
אופים עד שבחיצת עץ מוכנסת למרכז יוצאת נקייה, 18 עד 22 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו להתקרר במחבתות במשך 10 דקות.
10
הסר מן המחבתות להתקרר לחלוטין על מדפים תיל.
11
מורחים שני שלישים מהמילוי קוקוס-פקאן באופן שווה בין שכבות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
פקאניםפקאנים
12
מניחים את העוגה במקפיא לפחות 1 שעה.
13
מורחים ציפוי שוקולד גנאש באופן שווה על גבי הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
14
מורחים את מילוי קוקוס-פקאן שליש הנותרים באופן שווה על החלק העליון של העוגה. מסדרים את חצאי הפקאן סביב העליון והתחתון של עוגה אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
15
מקשטים עם תלתלי שוקולד אם תרצה. אחסן את העוגה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
16
בסיר בינוני, לשלב את השמנת, סוכר וחלמונים ביצה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מומס והתערובת מצפה את החלק האחורי של כף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
17
הסר מהחום ולהוסיף את הקוקוס, פקאן וחמאה, ערבוב עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
18
תנו לעמוד עד שהתערובת תגיע לטמפרטורת החדר.
19
בקערה בינונית, לשלב את שוקולד קצוץ, חמאה וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
20
יוצקים את השמנת הרותחת על תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
21
בואו לעמוד במשך 1 דקה. מערבבים עד השוקולד נמס והתערובת חלקה. צמרמורת במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הציפוי הוא עקביות להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי

מרכיבים

113(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)בר שוקולד אפייה מתוק, כגון הגרמנית של בייקר, נמס ומקוררבר שוקולד אפייה מתוק, כגון הגרמנית של בייקר, נמס ומקורר227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)ברים שוקולד אפייה מתוק, כגון גרמני של בייקר, קצוץברים שוקולד אפייה מתוק, כגון גרמני של בייקר, קצוץ11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1/2 מקל) חמאה, מרוכך(1/2 מקל) חמאה, מרוכך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) חמאה, מרוכך(2 מקלות) חמאה, מרוכך6(חוֹרֶף)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חמאה שלםחלב חמאה שלם2(חוֹרֶף)סירופ תירס קלסירופ תירס קל5חלמוניםחלמונים4largesביציםביצים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקה, רותחתשמנת מתוקה, רותחת3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה1חציקישוטים אופציונליים: פקאן, תלתלים שוקולדקישוטים אופציונליים: פקאן, תלתלים שוקולד3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן קצוציםאגוזי פקאן קצוצים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס ממותקקוקוס ממותק3(חוֹרֶף)אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס